Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto

OSAO
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
2.11.2020
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku 1.4.-27.9.2020.
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Oulu
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittaneena sinulla on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Käytät tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimit erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä. Verkostoidut ammatillisesti ja kehität suunnitelmallisesti liiketoiminnan osaamistasi. Sinulla on valmiuksia myös yrittäjyyteen. Tutkinnon suorittaneena osaamisesi vaihtelee osaamisalaoittain sekä valinnaisten tutkinnon osien mukaan.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutus sisältää lähiopetusta (päiväopiskeluna), työpaikalla oppimista sekä verkko-opetusta.

Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jolloin valitaan myös osaamisala.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.

Tutkinnossa on kaikille osaamisaloille pakollinen tutkinnon osa:

  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osaamispistettä).

Lisäksi kaikilla osaamisaloilla on valinnaisia tutkinnon osia osaamisalakohtaisesti (120 osaamispistettä). Tutkinnon suorittaneilla on osaamista osaamisalansa mukaan

  • Liiketoiminnan palveluiden osaamisalan suorittaneella on osaamista toimia erilaisissa assistentti- ja sihteeritehtävissä, tiedonohjauksen ja asiakirjahallinnan tehtävissä tai aula- ja monipalvelutehtävissä.
  • Myynnin ja markkinoinnin osaamisalan suorittaneella on osaamista myynnistä, markkinoinnista tai näistä molemmista. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa markkinointia sekä myyntiä, seurata toimenpiteiden tuloksellisuutta ja kehittää asiakaskokemusta.
  • Taloushallinnon osaamisalan suorittaneella on osaamista toimia palkanlaskennan, kirjanpidon, reskontran hoitamisen, tilinpäätöksen laadinnan, sisäisen laskennan ja budjetoinnin tai taloushallinnon neuvontaan liittyvissä tehtävissä.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit tai haluat toimia esimerkiksi myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon tai assistentin tehtävissä. Tutkinto sopii hyvin myös jatkokoulutukseksi liiketoiminnan perustutkinnon suorittanneelle.

Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 450 € (alv 0%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: