Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoitaja

OSAO
Yhteenveto
Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan
suomi
14.9.2020
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku 11.5.–16.8.
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Oulu
Ammattitutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoitaja

Suorita perhepäivähoitajan ammattitutkinto aikuiskoulutuksena

Perhepäivähoitajan ammattitutkinto on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille, jotka ovat toimineet perhepäivähoitajan tehtävissä tai ovat hakeutumassa alalle. Koulutukseen hakevilla tulee olla alan peruskoulutus tai sitä vastaavat tiedot ja taidot.

Opintojen toteutus

Perhepäivähoitajan ammattitutkintoon kuuluva lähiopetus järjestetään noin kahtena iltana viikossa. Koulutukseen sisältyy myös työssäoppiminen, joka suoritetaan perhepäiväkodeissa, ryhmäperhepäiväkodeissa sekä päiväkodeissa. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opetussuunnitelma, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen ja suunnitellaan tutkinnon suorittaminen.

Perhepäivähoitaja työelämässä

Perhepäivähoitajan ammattitutkinto antaa valmiudet ja pätevyyden toimia esimerkiksi perhepäivähoitajana perhepäiväkodeissa ja ryhmäperhepäiväkodeissa. Perhepäivähoitajan työ on itsenäistä ja vastuullista lasten varhaiskasvatusta, jossa tehdään paljon yhteistyötä perheiden sekä esimerkiksi esiopetuksen, erityisopetuksen ja sosiaalityön kanssa.

Hakeminen

Koulutukseen hakevilla tulee olla alan peruskoulutus tai sitä vastaavat tiedot ja taidot. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Perhepäivähoitajan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 450 € (alv 0 %)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoitaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: