Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kaivosalan perustutkinto | kaivosmies

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Elokuu
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Taivalkoski
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Kaivosalan perustutkinto | kaivosmies

Kaivosalan perustutkinto antaa perustiedot ja valmiudet toimia erilaisissa kivi- ja kaivosalan työtehtävissä. Koulutuksessa painotetaan työmenetelmien, työvälineiden ja työkoneiden hallintaa sekä asiakaspalvelutaitoja.

Opintojen sisältö

Kaivosalan opinnoissa tutustutaan monipuolisesti kallion poraus-, panostus-, räjäytys- ja louhintatöihin. Lisäksi painotetaan kalliorakentamista, louheen lastausta ja kuljetusta sekä karkea- ja hienomurskausta ja murskejakeiden seulontaa ja muuta käsittelyä. Opinnoissa perehdytään lisäksi työkoneiden rakenteeseen ja huoltoon. Työharjoittelulla ja käytännössä oppimisella on opinnoissa merkittävä rooli. 

Kaivosmies työelämässä

Kaivosalan perustutkinnon suorittaneen kaivosmiehen työtehtävät liittyvät louhintaan, kallion tukemistyöhön, varustelutöihin, kaluston huoltoon, tuotannon käynnissä- ja kunnossapitoon, rikastukseen sekä prosessiautomaatioon. Kaivosmies osaa soveltaa taitojaan vaihtelevissa työtilanteissa ja osaa nähdä työnsä osana suurempia tehtäväkokonaisuuksia. Suomessa kaivostoimintaa tehdään maanalaisissa ja avolouhoskaivoksissa eri puolella maata ja tulevaisuuden työnäkymät ovat hyvät.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Kaivosalan perustutkinto, kaivosmies

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kaivosalan perustutkinto | kaivosmies? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kaivosalan perustutkinto | kaivosmies täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: