Sivuston käyttötapa: Mobiili

Autoalan perustutkinto | pienkonekorjaaja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Elokuu
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Muhos
Ammatilliset perustutkinnot

Autoalan perustutkinto | pienkonekorjaaja

OSAOn moottorikäyttöisten pienkoneiden koulutuksen osaamisalan käynyt pienkonekorjaaja huoltaa ja korjaa moottorikäyttöisiä pienkoneita ja työlaitteita huoltokorjaamoissa ja jälleenmyyntiliikkeissä.

Opiskelu

OSAOn pienkonekorjaajan koulutus sisältää sekä pakollisia että valinnaisia tutkinnon osia. Pakollisiin tutkinnon osiin kuuluu auton tai moottoripyörän huoltamisen ja pienkoneiden korjaamisen opintoja.

Pienkonekorjaaja työelämässä

Pienkonekorjaaja huoltaa ja korjaa moottorikäyttöisiä pienkoneita ja työlaitteita huoltokorjaamoissa ja jälleenmyyntiliikkeissä. Hän tuntee pienkoneiden liikennekelpoisuusvaatimukset sekä osaa varmistaa laitteiden teknisen ja turvallisen toimivuuden. Pienkonekorjaajan työ edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä maahantuojien ja varaosaliikkeiden tietokoneohjelmien sujuvaa käyttötaitoa. 

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa. Tällä hetkellä emme ota uusia aloittavia opiskelijoita autoalalle jatkuvan haun kautta. Mikäli sinulla on jo kokemusta alalta tai autoalan opinnot ovat jääneet aiemmin kesken ja olet kiinnostunut pienkonekorjauksen osaamisalan opinnoista, voit tiedustella opintopaikasta OSAO Oven tai Muhoksen yksikön opolta.

Tutkinto / todistus

Autoalan perustutkinto, pienkonekorjaaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Autoalan perustutkinto | pienkonekorjaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Autoalan perustutkinto | pienkonekorjaaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: