Sivuston käyttötapa: Mobiili

Autoalan perustutkinto | automaalari

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Haukipudas
Alkavat koulutukset
Haukipudas
Elokuu

Haukipudas
Keväällä 2020

Video

Autoalan perustutkinto | automaalari

Automaalari maalaa ja huoltaa autoja automaalaamoissa, -liikkeissä ja teollisuuden maalaamoissa. Opinnoissa perehdytään autojen pohjustus-, maalaus- ja erikoismaalaustöihin.

Opiskelu

Koulutuksen suorittanut oppii hallitsemaan myös ajoneuvon huollon, korinkorjauksen sekä kustannusarvioiden perustaidot. Automaalarin koulutus sisältää sekä pakollisia että valinnaisia tutkinnon osia. Pakollisiin tutkinnon osiin kuuluu huolto- ja korjaustöiden, pohjustustöiden ja ruiskumaalaustöiden opintoja.

Automaalari työelämässä

Automaalari osaa sävyttää maalit ja pintakäsitellä myös auton muovisia osia. Hyvä automaalari hallitsee värisävyt ja on työssään pitkäjänteinen sekä tarkka. Työ vaatii asiakaspalvelu- ja kädentaitojen lisäksi myös taiteellisuutta ja luovuutta. Tutkinnon suorittanut automaalari voi työskennellä esimerkiksi autokorjaamoissa, autoliikkeissä ja teollisuuden maalaamoissa.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Autoalan perustutkinto, automaalari

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Autoalan perustutkinto | automaalari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Autoalan perustutkinto | automaalari täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: