Novida ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio on Loimaan ammatti- ja aikuisopiston, Liedon ammatti- ja aikuisopiston sekä Uudenkaupungin ammattiopiston yhdistymisen myötä syntynyt oppilaitos, joka tarjoaa laaja-alaista ammatillista perus- ja jatkokoulutusta sekä monipuolisia lukio-opintoja.

Ammatillinen perus- ja jatkokoulutus

Novidassa mahdollisuudet ovat monet, sillä oppilaitos tarjoaa jokaiselle jotakin. Novidassa voit opiskella lähes kaikki ammatilliset perustutkinnot. Voit vahvistaa ja parantaa ammatillista osaamistasi myös erilaisilla ammatti- ja erikoisammattitutkinnoilla sekä aikuiskoulutuksen lukuisilla lyhyt- tai lupakursseilla. Erilaisia toteutus- ja rahoitusmahdollisuuksia ovat ammatillinen lisäkoulutus, oppisopimuskoulutus ja työvoimakoulutus. Koulutusta järjestetään seuraavilla aloilla:

• Hotelli-, ravintola- ja catering-ala
  • Kulttuuriala
  • Kauneudenhoitoala
  • Luonnonvara- ja ympäristöala
  • Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala
  • Tekniikan ja liikenteen ala
  • Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala

Laajan kurssitarjonnan lukio-opinnot

Novidan lukio Loimaalla on noin 250 opiskelijan monipuolinen, seutukunnallinen yleislukio. Laaja kurssitarjonta takaa, että oppilaitos psytyy menestyksekkäästi vastaamaan ylioppilastutkinnon vaatimuksiin. Kurssitarjontaa täydentää urheilulinja, joka antaa lajissaan valmentautuville nuorille joustavan mahdollisuuden yhdistää urheilu lukio-opiskeluun.

Autoalan perustutkinto | ajoneuvoasentaja Useita (2)
Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja Uusikaupunki
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi Loimaa
Isännöinnin ammattitutkinto Useita (4)
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto | verkko-opinnot Verkossa
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja, koneasentaja, levyseppähitsaaja Useita (2)
Liiketoiminnan ammattitutkinto Useita (3)
Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi Useita (3)
Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, linja-autonkuljettaja Useita (2)
Lähiesimiestyön ammattitutkinto Useita (4)
Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä Loimaa
Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä (iltatoteutus) Loimaa
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | mediapalvelujen toteuttaja Loimaa
Prosessiteollisuuden perustutkinto | prosessinhoitaja Uusikaupunki
Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja Useita (3)
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki Useita (2)
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja Useita (3)
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja (iltatoteutus) Useita (3)
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja tai automaatioasentaja Useita (3)
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja tai automaatioasentaja (iltatoteutus) Useita (3)
Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani Loimaa
Talotekniikan perustutkinto | putkiasentaja Loimaa
Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto Loimaa
Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | designtekstiilien valmistaja, mittatilausompelija, sisustustekstiilien valmistaja Loimaa
Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto Lieto
Yrittäjän ammattitutkinto Useita (3)

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Novida – ammattiopisto ja lukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Novida – ammattiopisto ja lukio

Myllykyläntie 8
32201 Loimaa

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Sari
Tältä kurssilta ei kylläkään vielä valmistu, mutta antaa hyvän pohjan hakea jatkokoulutukseen ja kerryttää pisteitä. Itse en opistolla asu, mutta tilat ja huoneet ovat hyvä. Ruokakin on hyvää. Ystävät ja ilmapiiri ovat myös hyvät.

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Novida – ammattiopisto ja lukio täytä seuraavat tiedot: