Luontoyhteysohjaajien täydennyskoulutus

Muurlan Opisto
Yhteenveto
2 päivää
19.5.2023 12.00
Viimeinen hakuaika: 4.5.2023
   
Lähiopetus
Muurla
Ammatillinen koulutus
Luontoyhteysohjaajien täydennyskoulutus

Luontoyhteysohjaajien täydennyskoulutus

Kurssin tavoitteena on syventää aiemmin opittua ja saada uutta inspiraatiota ohjaajan työhön ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Sisältö

Kahden päivän kurssi on tarkoitettu luontoyhteysohjaajille, mutta sopii myös metsäterapia-, metsäkylpy- sekä metsäjoogaohjaajille. Tavoitteena on syventää aiemmin opittua ja saada uutta inspiraatiota ohjaajan työhön ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tule luomaan yhdessä uusia menetelmiä ja parempaa tulevaisuutta! Verkostoituminen voi myös olla hyvin antoisaa ja innostavaa.

Maaperämme, vetemme ja ilmamme on kärsinyt ihmisten rajuista toimista, siksi myös henkinen elvytys on tarpeen käytännön suojelutoimien lisäksi. Meitä, jotka tiedostamme oman merkityksemme ja voimamme luoda, tarvitaan nyt luonnon auttamisessa ja palauttamisessa tasapainoon. Pari- ja ryhmätyöskentelyn keinoin ideoimme uusia menetelmiä ja annamme luonnon opastaa meitä.

Olemme moniulotteisia olentoja, joilla on hienovaraisesti värähtelevä yhteys kaikkeen ympärillä olevaan. Tämä nykyisen kvanttifysiikan todistama tieto on ollut itsestäänselvyys intialaisessa filosofiassa ja alkuperäiskansojen maailmankuvassa sekä ilmeisesti muinoin joka puolella maailmaa. Me voimme tietoisella ajatusvoimallamme, laulullamme, rukouksillamme elvyttää luontoa. Seremonioilla on tunnetusti merkittävä vaikutus muutosten luomisessa. Intention voimaa lisätään sanoilla, musiikilla, tanssilla, savuilla – yhteisillä voimallisilla tavoilla.

Miten voimme kehittää vaikkapa erilaisia kulttuuritapahtumia, piirejä, harrastusryhmiä, joissa kohteena on maan, veden, ilman ja kasvien sekä hyönteisten ja muiden eläinten auttaminen, myös henkisin keinoin.

Keskitytään luomaan uusi elpynyt maa, vesi, ilma, kasvit ja eläimet, uudistunut koko luontoa rakastava ihmiskunta!

Kaksipäiväisen koulutuksen sisältö:

  • oman toiminnan kehittämisen työpaja
  • tulevaisuuden luomisen työpaja
  • seremonioiden ja rituaalien merkitys auttamistyössä
  • harjoituksia ulkona ja sisällä

Hakeminen

Kurssi on tarkoitettu luontoyhteysohjaajille, mutta sopii myös metsäterapia-, metsäkylpy- sekä metsäjoogaohjaajille. Tavoitteena on syventää aiemmin opittua ja saada uutta inspiraatiota ohjaajan työhön ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Lisätietoa?

Koulutuksen kesto

Pe 19.5.2023 klo 12–18
La 20.5.2023 klo 10–16

Kustannukset

295 e/ hlö

Hinta kattaa ammattitaitoisen opetuksen sekä kurssiruokailun. Opistolla voi lähijaksojen aikaan yöpyä edulliseen hintaan

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luontoyhteysohjaajien täydennyskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Muurlan Opisto

Muurlan Opisto

Muurlan Opistolle saavutaan opiskelemaan eri puolilta Suomea! Tavoitteena on kouluttaa ihmisiä kohti uutta, oli kyseessä sitten oppivelvollisuuden täyttäminen, uusi ammatti, jatko-opinnot tai urakehitys. Visiona on, että opiskelija kokee itsensä osaavaksi, taitavaksi ja parhaaksi versioksi itsestään. Muurlan opiston yhteisöllisessä ilmapiirissä opitaan...


Lue lisää oppilaitoksesta Muurlan Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Muurlan Opisto

Muurlantie 365
25130 Muurla

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Luontoyhteysohjaajien täydennyskoulutus täytä seuraavat tiedot:

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse
klo 10–12
klo 12–14
klo 14–16
klo 16–18