MOOCY.fi

MOOCY.fi -verkkokurssit

MOOCY tarjoaa asiantuntijoiden luomia, vuorovaikutteisia ja pelimäisiä verkkokursseja.  

Kehitä osaamistasi, kun sinulle sopii avoimilla verkkokursseilla, ansaitse kurssitodistus sekä digitaalinen osaamismerkki, josta voit saada opintopisteen. Opi lisäksi uusia taitoja käytännönläheisesti työelämää varten.  

Moocyn ensimmäinen kurssikokonaisuus on ammattitubettaja Nelli Orellin luoma verkkokurssi, joka keskittyy sinun osaamisen markkinointiin ja somesisällön tuotantoon.

Mikä on Mooc? 

Mooc muodostuu sanoista massive open online course eli avoin verkkokurssi. 

Avoimesta verkkokurssista saat kurssitodistuksen, joka auttaa työelämässä osoittamaan osaamistasi ja ammattitaitoasi. Voit lisätä Mooc-kurssilta saadun kurssitodistuksen myös esim. Linkedin profiiliisi.

Opintopisteitä verkkokursseista

MOOCY.fi verkkokurssin suoritettuasi, saat digitaalisen osaamismerkin läpäistessäsi loppukokeen. Digitaaliset osaamismerkit voidaan hyväksilukea osaksi opintojasi. Kysy opinto-ohjaajalta onko koulullanne käytössä digitaaliset osaamismerkit ja voitko saada niistä opintopisteitä, hyväksiluetuksi kursseja tai kurssien osia.

Miten osallistua kurssille? 

MOOCY.fi on yksityinen toimija, joka järjestää avoimia verkkokursseja eli verkossa pidettäviä kursseja, joihin pääsääntöisesti kaikilla on avoin pääsy. Osallistuaksesi kurssille tarvitset vain puhelimen tai tietokoneen sekä internet-yhteyden. Saadaksesi virallisen kurssitodistuksen, sinun tulee osallistua loppukokeeseen ja läpäistä koe onnistuneesti. 

Haluatko lisätietoa MOOCY.fi:n koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa MOOCY.fi:n koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää MOOCY.fi:lle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Oman osaamisen markkinointi -verkkokurssi Verkossa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta MOOCY.fi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

MOOCY.fi

Mäenrinne 3 E 38
02160 Espoo

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta MOOCY.fi täytä seuraavat tiedot: