Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Luksia
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Lohja
Erikoisammattitutkinnot
Luksia

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa yksityisen turvallisuusalan työtehtävät ja palvelut. Hän tietää niiden suorittamiseen liittyvät oikeudet ja velvollisuudet sekä tarvittavilta osin turvallisuusalan työtehtäviin liittyvän lainsäädännön. Hän tuntee yksityisen turvallisuusalan työtehtäviä sivuavat viranomaisorganisaatiot, niiden ydintehtävät sekä yritysturvallisuuden osa-alueet. Hän tietää yksityisen turvallisuusalan työtehtäviin liittyviä riskejä ja yleisimpiä poikkeamatilanteita. Hän osaa toimia työturvallisuuden edellyttämin tavoin. Hän tuntee myös erilaisten ympäristöjen vaikutuksen toiminnan luonteeseen tilanteen sekä lainsäädännön kannalta.

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa turvallisuussuunnittelun ja teknisten turvajärjestelmien toteuttamisen sekä näiden auditoinnin ja tuntee sisäisen valvonnan menetelmiä. Tutkinnon suorittanut tuntee kiinteistöjen rakenteellisen ja teknisen turvallisuuden sekä kykenee toteuttamana turvallisuusteknisen projektin ja osaa työssä tarvittavien asiakirjojen laadinnan. Hän hallitsee elinkeinon harjoittajalta edellytettävän osaamisen lisäksi myös alan palveluliiketoiminnallisen luonteen sekä henkilöstö- tai turvallisuusjohtamisen.

Luksiassa turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnossa painopiste on tutkinnon perusteiden lisäksi esimiestyössä, riskienhallinnassa sekä yhteisöiden sisäisen valvonnan, auditoinnin ja sisäisen tutkinnan osaamisen kehittämisessä.

Koulutuksen sisältö

Pakolliset tutkinnonosat:

  • Turvallisuusalan lainsäädäntö
  • Turvallisuussuunnittelu

Valinnaiset tutkinnonosat:

  • Turvallisuusalan elinkeinon harjoittaminen
  • Turvallisuusjohtaminen
  • Palveluliiketoiminta turvallisuusalalla
  • Turvallisuustekninen suunnittelu ja projektinhallinta
  • Henkilöstöjohtaminen turvallisuusalalla
  • Turvallisuusauditointi ja sisäinen valvonta

Työtehtävät

Tutkinnon suorittaja voi toimia turvallisuusalan elinkeinon harjoittajan tai elinkeinoelämän palveluksessa vastaavana hoitajana, esimiestehtävissä, asiantuntija tehtävissä sekä suorittaja voi lisäksi toimia yksityisen turvallisuusalan lisäksi elinkeinoelämän tai viranomaisorganisaatioiden palveluksessa.

Soveltuvuus

Koulutukseen hakeutuvilla tulee olla riittävä suomen kielen taito (B2.1).

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon tutkintokohtaisista terveydentilavaatimuksista määrätään Opetushallituksen määräyksessä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Luksia sosiaalisessa mediassa


Luksia

Luksia

Ovatko työtehtäväsi muuttuneet, mietitkö ammatinvaihtoa, jäikö tutkintosi kesken tai pohditko yrittäjäksi ryhtymistä? Oletko juuri päättänyt peruskoulun ja etsit itsellesi ammattia, johon suuntautua? Vai haluatko kenties opiskella lisää lukion päätyttyä? Luksiassa voit opiskella monipuolisesti sekä päivä- että monimuoto-opintoina.  Monimuoto-opiskelu sopii kaikille – olit...


Lue lisää oppilaitoksesta Luksia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luksia

Toivonkatu 4
08100 Lohja

 Näytä puhelinnumero
www.luksia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: