Sivuston käyttötapa: Mobiili

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Luksia
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Kysy lisätietoja
   
Lähiopetus
Lohja
Erikoisammattitutkinnot

Video

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon suorittaneella on vaativissa isännöinnin tehtävissä edellytettävä ammattitaito. Hänellä on edellytykset vastata kokonaisvaltaisesti kiinteistökohteiden toiminnasta ja kehittämisestä yhteistyössä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa noudattaen sovittua strategiaa. Hän osaa johtaa vaativan kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta tavoitteellisesti. Hän osaa laatia isännöintikohteelle palvelusuunnitelman, johtaa palveluverkostoa, viestiä vuorovaikutteisesti sekä tuottaa myönteistä asiakaskokemusta ja lisäarvoa sidosryhmilleen.

Valinnaisista tutkinnon osista riippuen tutkinnon suorittaneella on erityisen vahvaa osaamista isännöinnin kehittämisessä, perusparannus- ja korjaushankkeiden hallinnassa tai yrityksen johtamisessa.

Koulutuksen sisältö

Isännöinnin erikoisammattitutkinto (180 osaamispistettä) muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta, jotka ovat

  • Asiakaskokemuksen tuottaminen palveluverkoston hallinta (60 osaamipistettä)
  • Tavoitteellinen kiinteistöjohtaminen (60 osaamispistettä).

Lisäksi tulee valita yksi valinnainen tutkinnon osa (60 osaamispistettä). Valittavina ovat tutkinnon osat Kehittämissuunnitelma isännöinnistä ,Toimiminen isännöitsijänä vaativassa korjaushankkeessa tai jokin pakollisista yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon tutkinnon osista.

Isännöinnin työtehtävät

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia isännöitsijänä, kiinteistömanagerina, johto-, asiantuntija- tai kehitystehtävissä isännöintiyrityksessä, kiinteistön omistajayhteisössä tai omistaja- tai käyttäjäpalveluja tuottavassa yrityksessä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöinnin erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Luksia sosiaalisessa mediassa


Luksia

Luksia

Ovatko työtehtäväsi muuttuneet, mietitkö ammatinvaihtoa, jäikö tutkintosi kesken tai pohditko yrittäjäksi ryhtymistä? Oletko juuri päättänyt peruskoulun ja etsit itsellesi ammattia, johon suuntautua? Vai haluatko kenties opiskella lisää lukion päätyttyä? Luksiassa voit opiskella monipuolisesti sekä päivä- että monimuoto-opintoina.  Monimuoto-opiskelu sopii kaikille – olit...


Lue lisää oppilaitoksesta Luksia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luksia

Toivonkatu 4
08100 Lohja

 Näytä puhelinnumero
www.luksia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Isännöinnin erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: