Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto | parturimestari

Luksia
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Lohja
Erikoisammattitutkinnot
Luksia

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto | parturimestari

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa palvella asiakkaita yksilöllisesti ja korkeatasoisesti tuotetuntemustaan ja erikoisosaamistaan laajasti hyödyntäen. Hän osaa johtaa asiakkuuksia ja tuottaa lisäarvoa asiakkaille kehittämällä palveluja. Hän osaa suunnitella, toteuttaa ja johtaa erilaisia projekteja sekä luoda yhteistyöverkostoja muiden asiantuntijoiden kanssa. Hänellä on monipuoliset kädentaidot ja erikoisosaamista erilaisista työ- ja hoitomenetelmistä. Hän osaa huolehtia työ- ja asiakasturvallisuudesta kaikissa tilanteissa ja kehittää työyhteisöään sekä edistää kestävää kehitystä.

Parturimestari osaa tehdä asiakkaille hiusten ja parran palvelukokonaisuuksia värjäys-, rakennekäsittely- ja parturitekniikoilla.

Koulutuksen sisältö

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto (180 osaamispistettä=osp) muodostuu pakollisista tutkinnon osista (120 osp) ja valinnaisista tutkinnon osista (60 osp).

Pakolliset tutkinnon osat

  • Asiakkuuksien johtaminen (30 osp)
  • Projektin johtaminen (30 osp)
  • Parturimestaripalveluissa toimiminen (60 osp)

Valinnaiset tutkinnon osat (valitaan kaksi)

  • Ekologisessa ihon- ja hiustenhoitopalveluissa toimiminen (30 osp)
  • Hiuslisäpalveluissa toimiminen (30 osp)
  • Hiusten ja hiuspohjan erikoishoitopalveluissa toimiminen (30 osp)
  • Työpaikkaohjaajana toimiminen (30 osp)
  • Tutkinnon osa muusta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta (30 osp)

Työtehtävät

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon suorittaneella on hyvät valmiudet toimia yrittäjänä, yrityksen vastuutehtävissä, kouluttajana, myymälävastaavana, esimiehenä ja asiantuntijatehtävissä. Tutkinnon suorittanut voi toimia kosmetiikkateollisuudessa tai muodin ja kulttuurin parissa. Hän voi toimia lähialojen, kuten palvelu-, sosiaali-, terveys-, liikunta- ja hyvinvointialojen yrityksissä sekä organisaatioissa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto | parturimestari

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto | parturimestari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Luksia sosiaalisessa mediassa


Luksia

Luksia

Ovatko työtehtäväsi muuttuneet, mietitkö ammatinvaihtoa, jäikö tutkintosi kesken tai pohditko yrittäjäksi ryhtymistä? Oletko juuri päättänyt peruskoulun ja etsit itsellesi ammattia, johon suuntautua? Vai haluatko kenties opiskella lisää lukion päätyttyä? Luksiassa voit opiskella monipuolisesti sekä päivä- että monimuoto-opintoina.  Monimuoto-opiskelu sopii kaikille – olit...


Lue lisää oppilaitoksesta Luksia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luksia

Toivonkatu 4
08100 Lohja

 Näytä puhelinnumero
www.luksia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto | parturimestari täytä seuraavat tiedot: