Arvioinnit Lahden kansanopisto:sta

Perustuu 5 arviointiin

Pamela Baganza
Onnenonkija
Lahden kansanopiston tarjoama kuvataidelinja mahdollistaa perehtymisen eri taiteenaloihin ja taiteelliseen työskentelyyn, sekä tarjoaa apua taiteenalan jatko-opintoihin hakuun. Itse kehityin vuoden aikana paljon ja muutamat vaihtuvat opettajat ja kurssit tarjosivat minulle uutta näkemystä omaan tekemiseni. Haaveenani on ja oli työskennellä kuvat...
Näytä kokonaan
Anni Lähteenmäki
lisbet
Opiskelu on ollut antoisaa, mutta opintomaksu hieman liian korkea ottaen huomioon melko vähäiset lähijaksot. Hienoa on ollut se, että opettajat ovat antaneet vapaat kädet kokeiluihin ja niihin on myös kannustettu. Ilmapiiri on ollut rento ja innostava. Annan arvosanaksi 4
Henna
Linjanvastaava on oman opiskeluni jälkeen vaihtunut, joten voi olla muuttunut myös opetuksen taso. Itse kuitenkin viihdyin kyseisessä koulussa kaksikin vuotta. Jotkut jopa kolme, vaikka ovatkin vuoden linjoja.
Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.

NÄIN SIVUSTOMME TOIMII

Etsi sinua