Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön tutkinnon suorittanut esimies pystyy suunnittelemaan, organisoimaan, ohjaamaan, valvomaan ja kehittämään päivittäistä toimintaa erilaisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä ja organisaatioissa tulos- ja laatutavoitteiden mukaisesti.
Koulutuksen sisältö ja toteutus
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu kolmesta pakollisesta tutkinnon osasta, Päivittäisten toimintojen ohjaaminen (50 osaamispistettä), Esimiehenä toimiminen (60 osaamispistettä) ja Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen (40 osaamispistettä), sekä seuraavista valinnaisista tutkinnon osista (30 osaamispistettä): Kehittämisprojektin toteuttaminen, Monimuotoisen työyhteisön johtaminen, Työpaikkaohjaajana toimiminen tai Ammatillinen tutkinnon osa ammattitutkinnosta tai toisesta erikoisammattitutkinnosta.
Opiskelijalla tulee olla työpaikka jossa voi tehdä esimiestyötä.
Koulutus toteutetaan monimuotoisesti Haapavedellä ja Oulaisissa. Lähiopetuspäiviä on 2 pv/kk.
Työelämässä
Esimies työskentelee erikokoisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissatyöhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä.
Työpaikkoja voivat olla erilaiset hotellit, ravintolat, julkiset ravitsemispalvelut, kahvilat, pikaruokaravintolat, liikenneasemien ravintolat ja erilaiset matkustus- ja rahtilaivat.
Koulutuksen kohderyhmänä ovat majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä ja organisaatioissa esimies- työssä toimivat henkilöt, jotka haluavat suorittaa tutkinnon parantaakseen ammattitaitoaan.
Hakeminen
Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.
Tutkinto / todistus
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto
Kustannukset
Koulutuksen hinta on 500 €.