Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (40 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Tuusula
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (40 osp)

Suorita lastenhoitajan pätevyys!

Tämä koulutus sopii vammaistyön osaamisalasta valmistuneille lähihoitajille, jotka haluavat varhaiskasvatuksen lastenhoitajan pätevyyden (Valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta 753/2018 §3). Tutkinnon osan suoritettuasi saat pätevyyden työskennellä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana.

Tutkinnon osassa opiskellaan seuraavat sisällöt

Varhaiskasvatuksen säädökset Pedagogiikka ja lapsen osallisuus varhaiskasvatuksessa Varhaiskasvatuksen hoitotyö, lääkehoitosuunnitelma ja lasten hätäensiapu Varhaiskasvatuksen ravitsemussuositukset ja ravitsemuskasvatus Tunnetaidot Lapsen kielen ja ajattelun kehitys Leikki ja liikkuminen Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan työelämälähtöisesti ja joustavasti opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti.

Verkkopainotteinen monimuotokoulutus

Kokonaan työpaikalla oppien ja verkko-opintoina!
Hankit osaamista alan työpaikalla oppien (oppisopimuksella tai koulutussopimuksella) ja verkko-opintojen avulla. Koulutus ei sisällä lähiopetuspäiviä. Koulutuksen aloitukset ovat kuukausittain.

Päivä-monimuotokoulutus tai ilta-monimuotokoulutus

Monimuotokoulutus sisältää alan työpaikassa järjestettävää koulutusta, lähiopetusta Keudan Kirkkotien toimipisteessä, etätehtäviä sekä verkko-opintoja yksilöllisen suunnitelman mukaisesti.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Kari Outi

Opinto-Ohjaaja

+358 504 344 105

Tuusula, Kirkkotie 31

Hollmén Johanna

Tuntiopettaja päätoiminen

+358 401 454 918

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (40 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Vammaistyön lähihoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (40 osp) täytä seuraavat tiedot: