Tilinpäätöksen ja verotuksen osaaja (60 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Kerava
Ammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Tilinpäätöksen ja verotuksen osaaja (60 osp)

Syvennä osaamistasi tilinpäätöksen laadinnassa ja analysoinnissa!

Tutkinnon osa antaa laajat tiedot tilinpäätöksen laatimiseksi ja verotuksen hoitamiseksi. Opit laskemaan keskeisimmät tunnusluvut ja analysoimaan tilinpäätöksen tunnuslukuja.

Suoritettava Tilinpäätös ja verotus (60 osp) on yksi tutkinnon osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta. Halutessasi voit jatkaa opintoja ja suorittaa koko liiketoiminnan ammattitutkinnon taloushallinnon osaamisalalla.

Esimerkki opintopolusta:

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, tutkinnon pakollinen osa (30 osp) Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen (60 osp) Tilinpäätös ja verotus (60 osp). Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus sopii sinulle, jolla on jo kirjanpidon perusosaaminen, teet kirjanpitoa työksesi ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta tilinpäätöksen laatimisesta.

Jos olet kiinnostunut kirjanpidon ja tilinpäätöksen koulutuksesta, mutta sinulla ei ole alan työkokemusta, suosittelemme tutkinnon osia Liiketoiminnan perustutkinnosta: Kirjanpito (30 osp) ja Tilinpäätöskirjaukset (15 osp).

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 4-5 kuukautta.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla tai omassa yrityksessä tapahtuvaa oppimista koulutus- tai oppisopimuksella, kontaktiopetusta Keudan Keravan toimipisteessä ja/tai Teams-etäyhteydellä sekä ohjattua verkko-opiskelua. Koulutuksessa solmitaan koulutus- tai oppisopimus.

Kysy lisää!

Liukkonen Ulla

Opettaja

+358 505 935 465

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tilinpäätöksen ja verotuksen osaaja (60 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tilinpäätöksen ja verotuksen osaaja (60 osp) täytä seuraavat tiedot: