Pienyrityksen digimarkkinointi (30 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Kerava
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Pienyrityksen digimarkkinointi (30 osp)

Opi tuottamaan asiakasta kiinnostavaa sisältöä!

Asiakas on netissä ja sosiaalisessa mediassa, osaatko tuottaa asiakasta kiinnostavaa sisältöä? Löytääkö asiakas tuotteesi ja palvelusi? Toimiiko ostopolku ja tuleeko myyntiä?

Käytännönläheisessä koulutuksessa opit keskeisiä asioita some- ja verkkonäkyvyyden parantamiseksi ja työpajoissa opit käyttämään digityökaluja.

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti yrittäjän tai työntekijän oppisopimuksena. Opettelet taitoja ja käytät niitä yrityksen näkyvyyden ja myynnin parantamiseksi.

Käytännön tekemisellä osoitat osaamisesi Markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto -tutkinnon osassa ja saat siitä todistuksen. Jos jatkat opiskelua esimerkiksi henkilökohtaisten myyntitaitojen kehittämiseksi, voit suorittaa Liiketoiminnan ammattitutkinnon.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit yrittäjänä tai yrityksen digitaalisen markkinoinnin parissa alan työpaikassa. Verkko-opetukseen osallistumiseen tarvitset tietokoneen, kuulokkeet, mikrofonin ja nettiyhteyden.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi.

Opinnot toteutetaan verkkopainotteisena päivä-monimuotokoulutuksena. Koulutuspäivät järjestetään hybridiopetuksena (lähiopetus Keuda-talolla ja etäopetus Teamsissä). Koulutuspäivät voi katsoa myös jälkikäteen tallenteina. Osa osaamisesta hankitaan opiskelemalla omatoimisesti ja omaan tahtiin verkko-oppimisympäristössä. Koulutuksen ajaksi solmitaan oppisopimus (yrittäjän tai työntekijän). Koulutuksen seuraava aloitus on syyskuussa 2023.

Koulutuspäivät ovat tiistaisin klo 9.00–15.30:

19.9.2023 3.10.2023 24.10.2023 7.11.2023 21.11.2023 12.12.2023

Kysy lisää!

Erola Leena

Opettaja

+358 401 745 624

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pienyrityksen digimarkkinointi (30 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Pienyrityksen digimarkkinointi (30 osp) täytä seuraavat tiedot: