Nuoren viljelijän kurssi, EU-kurssi (55 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Mäntsälä
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Nuoren viljelijän kurssi, EU-kurssi (55 osp)

Valmiuksia ja uusia ideoita viljelijän ammattiin!

Nuoren viljelijän koulutus pyrkii ennen kaikkea antamaan valmiuksia ja uusia ideoita viljelijän ammattiin. Opit markkinoimaan ja hinnoittelemaan tuotteita ja palveluita, suunnittelemaan investointeja ja toimimaan taloudellisesti kannattavalla tavalla. Opit ymmärtämään maatalousalalla olennaisia tukijärjestelmiä.

Koulutuksen aikana suoritetaan kolme tutkinnon osaa Maatalousalan perustutkinnosta:

Maatalousyrittäminen (10 osp) Peltokasvien tuottaminen (30 osp) Luonnonvara-alan yrityksessä toimiminen (15 osp)

Tilanpidon aloitustuen hakemisen kriteerit

Jotta tilanpidon aloittaessasi voit haet aloitustukea, sinulla tulee olla riittävä osaaminen. Vähimmäisvaatimuksena on:

tarkoituksenmukainen vähintään toisen asteen luonnonvara-alan tai muu vastaava koulutus tai kolmen vuoden kokemus maataloudesta sekä yritystoiminnan harjoittamisen kannalta tarkoituksenmukainen vähintään 20 opintoviikon/30 opinto- tai osaamispisteen koulutus. Koulutukseen pitää sisältyä 10 opintoviikon/15 opinto- tai osaamispisteen verran taloudellista koulutusta.

Miten ja missä voin opiskella?

Ennen opintojen alkua teemme sinulle henkilökohtaisen opintosuunnitelman, jossa katsotaan aikaisempi osaamisesi ja se, mitä opintoja vielä on tarpeen ottaa koulutusvaatimuksen täyttämiseksi. Voit hakea ympäri vuoden ja aloittaa opinnot itsellesi parhaiten sopivaan aikaan. Keskimäärin koulutus kestää vuoden.

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena verkko-opintoina aikaan ja paikkaan sitomatta. Tarjoamme myös lähiopetusta/etäopetusta, johon voit osallistua oman tarpeesi mukaan. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Kysy lisää!

El Haouzi Minna

Opettaja

+358 504 150 877

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Karvonen Petra

Opinto-Ohjaaja

+358 504 150 875

Nurmijärvi, Lopetie 20

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nuoren viljelijän kurssi, EU-kurssi (55 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Nuoren viljelijän kurssi, EU-kurssi (55 osp) täytä seuraavat tiedot: