Media-alan yrittäminen (30 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Tuusula
Ammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Media-alan yrittäminen (30 osp)

Kiinnostaako yrittäjyys luovilla aloilla?

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa yrittäjyysosaamistasi ja tutustuttaa sinut yrittäjyyteen työllistymisen vaihtoehtona luovilla aloilla.

Koulutuksessa tutustut yrittämisen eri muotoihin, harjoittelet liikeidean kehittämistä ja perehdyt liiketoiminnan suunnittelun eri osa-alueisiin. Tutustut myös yrityksen perustamistoimiin ja yritystoiminnan harjoittamisen eri käytäntöihin, vastuisiin ja velvoitteisiin. Koulutuksessa kehität monipuolisesti valmiuksiasi oman osaamisesi tuotteistamiseen, myyntiin ja markkinointiin.

Suoritettava Media-alan yrittäminen (30 osp) on yksi tutkinnon osa Media-alan ammattitutkinnosta.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit aktiivisesti luovan alan ammattikentällä tai sinulla on taustalla alan työkokemusta. Koulutus sopii sinulle, jos tarvitset yrittäjyysosaamista ja -taitoja, haluat tuotteistaa ja myydä omaa osaamistasi tai olet pohtinut yrityksen perustamista. Oman ammattialan substanssin hallinnan lisäksi opinnoissa tarvitaan tietoteknisiä perusvalmiuksia ja tietokonetta.

Mikäli sinulla ei vielä ole luovan alan työkokemusta, Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto voi olla sinulle sopiva vaihtoehto:

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto (kuvallisen ilmaisun toteuttaja) Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto (mediapalvelujen toteuttaja)

Miten ja missä voin opiskella?

Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti lähiopetuksena. Se sisältää myös etäopetusta verkko-oppimisympäristössä, itsenäistä opiskelua sekä yksilö- että pienryhmäohjausta. Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti huomioiden aikaisemman osaamisesi ja yksilölliset tarpeesi. 

Koulutuksen tavoitteet saavutetaan vahvalla yksilöllisellä uraohjauksella sekä vertaisoppimisen mallia hyödyntämällä. Koulutuksen aikana saat käytännön harjoitusten kautta valmiuksia oman osaamisesi hyödyntämiseen työelämän tarpeisiin.

Pääasiallinen opetuspaikka on Keudan Pekka Halosen akatemia Tuusulassa. Opetusta voi olla myös Järvenpäässä Keudan Sibeliuksenväylän toimipisteessä. Lisäksi toteutetaan mahdollisia työelämävierailuja.

Koulutusaika on 14.8.2023–23.2.2024.

Kysy lisää!

Holmlund Christina

Opettaja

+358 504 150 945

Tuusula Kansanopistontie 60 (Pekka Halonen)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan yrittäminen (30 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan yrittäminen (30 osp) täytä seuraavat tiedot: