Leipomoalan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Järvenpää
Ammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Leipomoalan ammattitutkinto (150 osp)

Matkalla leipomoalan vaativampiin tehtäviin

Leipurikisällinä valmistat ammattimaisesti erilaisia ruokaleipiä, kahvileipiä ja muita leipomotuotteita.

Kondiittorikisällinä valmistat erilaisia konditoriatuotteita, kuten täytekakkuja, leivoksia, konditoriakoristeita, pikkuleipiä ja kahvikakkuja.

Sekä leipuri- että kondiittorikisälli voi toimia myös voileipäkakkujen, cocktailpalojen, jälkiruokien tai patisserie-tuotteiden valmistuksessa.

Keudassa voit suunnitella oman näköisesi opinnot. Ammattitaitoiset ja työelämälähtöiset opettajat antavat yksilöllistä ohjausta ja apua opintojen suunnitteluun. Pystyt kätevästi yhdistämään tutkinnon omaan leipomotyöhösi ja syventämään ammattitaitoasi.

Tämän tutkinnon käytyäsi voit toimia vastuullisissa tehtävissä pienleipomossa, leipomoteollisuudessa, konditoriassa, konditoriakahvilassa, ravintolassa sekä itsenäisenä ammatinharjoittajana tai yrittäjänä.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet jo alan ammattilainen ja haluat kehittää ammattitaitoasi ja edetä työurallasi vaativampiin työtehtäviin. Olet joko käynyt alan perustutkinnon tai kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä sekä työskentelet jo alalla tällä hetkellä.

Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan elintarvikealan perustutkintoon.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan ilta-monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta on noin kahden kuukauden välein, ti – to klo 16.00 – 20.30 ja satunnaisesti myös lauantaisin. Lähiopetusillat ilmoitetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla. Oma alan työpaikkasi on yksi koulutuksen oppimisympäristöistä. Opinnot voi aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Aitohelmi Jussi

Opettaja

+358 505 145 268

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leipomoalan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Leipomoalan ammattitutkinto (150 osp) täytä seuraavat tiedot: