Kuormausnosturin käyttö asennustyössä (30 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Kerava
Ammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä (30 osp)

Pätevöidy kuormausnosturin käyttäjäksi!

Tämän tutkinnon osan hyväksytty suorittaminen antaa oikeuden ja valmiudet työskennellä kuormausnosturilla asennustyössä. Koulutuksen aikana käydään läpi yli 25 tonnimetrin kuormausnosturin käyttö erilaisissa nostotilanteissa sekä nosturin päivittäishuollot ja toimintakokeet.

Suoritettava Kuormausnosturin käyttö asennustyössä (30 osp) on yksi tutkinnon osa Maarakennusalan ammattitutkinnosta (150 osp). Valtioneuvoston asetuksen (VNA 403/2008) 14 §:n 2 momentin mukaisesti se on suoritettava, kun käyttää työssään kuormamomentiltaan yli 25 tonnimetrin kuormausnosturia muuhun kuin pääasiassa ajoneuvon kuormaamiseen.

Koulutuspäivästä saa myös kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän Traficomin rekisteriin. Suorittamalla näytön saat todistuksen tutkinnon osan suorittamisesta sekä virallisen luvan kuormausnostimen käyttöön.

Tutustu tutkinnon osa sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus sopii sinulle, jos käytät työssäsi kuormausnosturia ja sinulla on C-luokan ajokortti. Tätä tutkinnon osaa voit opiskella vain, jos täytät tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Lisäksi sinulla tulee olla suoritettuna hätäensiapukurssi ja työturvallisuuskorttikoulutus.

Miten ja missä voin opiskella?

Koulutus sisältää yhden lähiopetuspäivän 22.3.2023 ja näytön omalla alan työpaikalla tutkinnon osan mukaisissa työtehtävissä. Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon aikaisempi osaamisesi. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Roininen Sari

Opettaja

+358 401 745 552

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuormausnosturin käyttö asennustyössä (30 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kuormausnosturin käyttö asennustyössä (30 osp) täytä seuraavat tiedot: