Ikääntyneiden hoitajaksi verkossa ja työpaikalla oppien (15 - 180 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Mäntsälä, Nurmijärvi, Tuusula
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Ikääntyneiden hoitajaksi verkossa ja työpaikalla oppien (15 - 180 osp)

Joustava tapa kouluttautua ammattiin!

Opiskele ikääntyneiden hoitoon suuntautuneeksi lähihoitajaksi tai hoiva-avustajaksi. Opintojen jälkeen voit työllistyä ikääntyneiden asumispalveluihin tai kotihoitoon. Voit opiskella koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (180 osp) tai yksittäisiä tutkinnon osia. Halutessasi voit suorittaa esimerkiksi hoiva-avustajan opinnot (60 osp), jotka muodostuvat Kasvun ja osallisuuden edistämisen ja Ikääntyvien osallisuuden edistämisen tutkinnon osista. Saat tarkempaa tietoa tarjolla olevista tutkinnon osista tutustumalla oheiseen Keudan toteutussuunnitelmaan.

Tässä koulutuksessa osaamista hankitaan verkkoympäristössä ja alan työpaikalla oppien. Opiskeluun ei lähtökohtaisesti sisälly lähiopetuspäiviä oppilaitoksella, vaan osaamista hankitaan verkossa itsenäisesti ja opettajan ohjauksessa etänä. Suurin osa osaamisen hankkimisesta toteutuu alan työympäristöissä aidoissa työtehtävissä. Työpaikalla osaamisen hankkimista ohjaavat työpaikkaohjaaja ja opettaja etäyhteyksien avulla.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi.

Opinnot toteutetaan verkkopainotteisena monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä ja verkko-opintoja. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Koulutuksen voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Kuussaari Sanna

Opettaja

+358 504 419 921

Tuusula, Kirkkotie 31

Roos Mia

Opettaja

+358 504 419 920

Tuusula, Kirkkotie 31

Jokelainen Minna

Opinto-ohjaaja

+358 401 875 409

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ikääntyneiden hoitajaksi verkossa ja työpaikalla oppien (15 - 180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ikääntyneiden hoitajaksi verkossa ja työpaikalla oppien (15 - 180 osp) täytä seuraavat tiedot: