Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja, laitoshuoltaja

Keuda
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Järvenpää
Ammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja, laitoshuoltaja

Vahvista osaamistasi puhtausalan tehtävissä!

Toimitilahuollon ammattilaisena työtehtäviisi sisältyy erilaisten toimitilojen ylläpito- ja perussiivoustehtäviä. Toimintaympäristöstä riippuen työ voi sisältää myös muita palvelutehtäviä, kuten toimitilojen viihtyisyydestä huolehtimista, tekstiilien huoltoa ja asiakkaiden avustamista, ympäristöhuoltopalveluja ja työhön opastamista.

Laitoshuollon ammattilaisena toimit työntekijänä palveluja tuottavassa yrityksessä, julkisessa organisaatiossa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työtehtäviisi kuuluu ylläpito- ja perussiivoustehtäviä sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa. Laitoshuoltajana voit tehdä myös huoltohuone-, laitoshygienia- ja erityissiivoustehtäviä.

Opinnot Keudassa

Keudassa opiskelet joustavasti – huomioimme aikaisemman osaamisesi ja voit koota tarpeisiisi sopivat opinnot joustavien opintopolkujen ansiosta. Meillä on vankat verkostot alan eri toimijoihin ja toimivat oppimisympäristöt, joissa voit kehittää ammattitaitoasi. Voit osallistua alan tapahtumiin ja messuille.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan joko päivä-monimuoto- tai ilta-monimuotokoulutuksena. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaakoulutus- tai oppisopimuksella.

Ilta-monimuotokoulutuksessa lähiopetusta on tiistaisin klo 15-19 (pakolliset tutkinnon osat) ja sovitut torstait klo 14-18 (valinnaiset tutkinnon osat)

Päivä-monimuotokoulutuksessa lähiopetusta on joka toinen tiistai klo 8.15-16.00 (pakolliset tutkinnon osat) ja sovitut torstait klo 14-18 (valinnaiset tutkinnon osat)

Opiskelu koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta etäopiskelusta sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Opiskelussa hyödynnetään verkko-oppimisympäristöä.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Ammatillinen osaaminen
  • Asiakaspalvelutaidot
  • Yhteistyökyky

Työllistyminen

Toimitilahuoltajan työpaikkoja ovat mm. hotellit, oppilaitokset, uimahallit, asuinkiinteistöt, liikennevälineet, teollisuuslaitokset, sairaalat, terveyskeskukset, päiväkodit ja palvelukodit.

Laitoshuoltajan työpaikkoja ovat mm. sairaalat, terveyskeskukset ja sosiaalihuollon laitokset.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa täyttämällä hakulomake Keudan nettisivuilla.

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella.

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkiakoulutus- tai oppisopimuksenavulla.

Koulutukseen osallistuvalla tulee olla alan työkokemusta.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelumaksu on 300 euroa. 

Opiskelijan tulee hankkia itselleen työjalkineet (n. 60-70 €).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja, laitoshuoltaja ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja, laitoshuoltaja täytä seuraavat tiedot: