Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lasten ja nuorten mielenterveys ja päihdetyö (40 osp) | tutkinnon osa Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnosta

Keuda
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillisen tutkinnon osat
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Lasten ja nuorten mielenterveys ja päihdetyö (40 osp) | tutkinnon osa Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnosta

Syvennä osaamistasi lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi!

Tutkinnon osan opinnot sopivat alalla toimivalle, joka haluaa syventävää osaamistaan lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tutkinnon osan suorittanut edistää toiminnallaan lasten ja nuorten mielenterveyttä ja päihteettömyyttä. Hän ottaa työssään huomioon lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tietoperustan, käyttää lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön hoito- ja kuntoutusmenetelmiä, osaa toimia palvelujärjestelmässä ja moniammatillisissa verkostoissa sekä arvioida, ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan.

Opiskelija toimii käytännön työtehtävissä lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyössä edistävän, ehkäisevän, hoitavan tai kuntouttavan lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön yksiköissä. Opiskelija toimii edistävän, ehkäisevän, hoitavan tai kuntouttavan mielenterveys- ja päihdetyön eri vaiheissa moniammatillisen työryhmän ja verkoston jäsenenä.

Miten ja missä voin opiskella?

Suoritettava Lasten ja nuoren mielenterveys ja päihdetyö (40 osp) on yksi tutkinnon osa Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnosta (180 osp). Opintojen kesto on yksilöllinen ja pohjautuuhenkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan(HOKS). Keskimäärin koulutus kestää puoli vuotta. Toteutamme koulutuksen seuraavasti:

Verkkopainotteinen monimuotokoulutus

Koulutus sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta ja verkko-opintoja. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.

Hakeminen

Edellytykset opiskelulle

Valmiudet

Tutkinnon suorittajalta edellytetään soveltuvaa aikaisempaa koulutusta (esim. lähihoitaja) sekä lisäksi täydentäviä ja syventäviä opintoja ja alan työkokemusta.

Työpaikka

Monimuotokoulutus edellyttää mielenterveys- ja/tai päihdetyön työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristö. Työpaikalle sovitaan koulutus- tai oppisopimus ja nimetään työpaikkaohjaaja. Opintoihin kuuluu osaamisen näyttäminen, joka suoritetaan käytännön työtehtävissä työpaikalla.

Kielitaito

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan opettajan haastattelussa.

Terveydentilavaatimukset

Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Opiskelijaksi ottamisen esteistä löytyy lisätietoa täältä.

Rikostaustaote

Rikosrekisteriote tulee esittää ennen työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Kustannukset

Opiskelumaksu on 100 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lasten ja nuorten mielenterveys ja päihdetyö (40 osp) | tutkinnon osa Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnosta? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lasten ja nuorten mielenterveys ja päihdetyö (40 osp) | tutkinnon osa Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnosta täytä seuraavat tiedot: