Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kehollisuus, liike ja tanssi terapeuttisessa vuorovaikutuksessa

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Yhteenveto
4 kuukautta
suomi
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Monimuotokoulutus
Kälviä
Ammatillinen koulutus

Kehollisuus, liike ja tanssi terapeuttisessa vuorovaikutuksessa

Kehollisuus, liike ja tanssi terapeuttisessa vuorovaikutuksessa


Kehollisuus, liike ja tanssi terapeuttisessa vuorovaikutuksessa

Kehollisuus, liike ja tanssi terapeuttisessa vuorovaikutuksessa -koulutus on tarkoitettu työssään jollain tavoin kehollisuuden parissa toimiville sosiaali-, terveys-, opetus-, kasvatus- ja kulttuurialojen ammattilaisille, jotka kaipaavat uutta näkökulmaa työssään kohtaamiin vuorovaikutustilanteisiin. Täydennyskoulutuksessa keskitytään tanssi- ja liiketerapian soveltamismahdollisuuksiin ammatillisessa vuorovaikutuksessa sekä työhyvinvoinnin ja ammatillisen kasvun edistämisessä.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen Tanssiterapiayhdistys ry:n kanssa.

Tanssi- ja liiketerapian muodot tutuiksi

Tanssi- ja liiketerapia on taideterapioihin kuuluva kuntoutus- ja hoitomuoto. Siinä tanssitaiteen näkökulmaan yhdistyy somatiikan, liikeanalyysin, psykologian sekä psykodynaamisen ajattelun suuntauksia. Kehollisuus, liike ja tanssi terapeuttisessa vuorovaikutuksessa -koulutus koostuu tanssi- ja liiketerapian sekä somatiikan ja liikeilmaisun opinnoista. Lisäksi käytännönläheiseen koulutuksessa tutustut psykofyysiseen hengitysterapiaan ja tietoiseen läsnäoloon.

Koulutuksessa käydään läpi alan ammattilaisten johdolla seuraavia teemoja:

  • työhyvinvointi, työssäjaksaminen ja ammatillinen kasvu
  • liike, ele ja eletty kokemus
  • hengitys, läsnäolo ja kohtaaminen
  • ryhmädynamiikka, ihmisssuhteet ja vuorovaikutus työssä.

Koulutuksen opettajat ovat alansa rautaisia ammattilaisia, kuten tanssi- ja liiketerapeutteja, tanssipedagogeja, fysioterapeutteja ja mindfulness-ohjaajia.

Koulutuksen laajuus on 5 op.

Yksilöllistä kehittymistä oman ammattikuvasi mukaan

Jokaiselle opiskelijalle pyritään tarjoamaan kokemuksellista kehittymistä yksilöllisesti, oman ammatinkuvan mukaan. Koulutus tarjoaa keinoja ja voimavaroja työhyvinvoinnista huolehtimiseen sekä käytännön ideoita ja konkreettisia keinoja kehollisuuden huomioimiseen omassa työssä. Lisäksi koulutus kehittää kehotietoisuutta ja itsetiedostusta sekä lisää luovuutta ja vuorovaikutustaitoja.

Hakeminen

Täydennyskoulutus on tarkoitettu

  • sosiaali-
  • terveys-
  • opetus-
  • kasvatus-
  • ja kulttuurialojen ammattilaisille.

Koulutukseen haetaan Keski-Pohjanmaan opiston kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Koulutus ei pätevöitä terapeutin ammattiin tai terapiatyön tekemiseen. Jos koulutuksen jälkeen haluat jatkaa opintojasi kohti tanssi-liiketerapeutin ammatillista pätevyyttä, on seuraava vaihe tanssi- ja liiketerapian perusopinnot.

Kysy lisää etenemismahdollisuuksista!

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 550 €, joka sisältää opetuksen ja lounaan lauantaisin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kehollisuus, liike ja tanssi terapeuttisessa vuorovaikutuksessa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä! Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavammin. Löydä oma polkusi, kansanopistossa...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kehollisuus, liike ja tanssi terapeuttisessa vuorovaikutuksessa täytä seuraavat tiedot: