Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Jatkuva haku
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Perho
Ammatillinen koulutus

Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä

Maaseutuyrittäjä

Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä

Maatalousalan perustutkinnon tavoitteena on saada monipuoliset perustiedot ja -taidot maatalousalalta esim. sukupolvenvaihdos- tai alanvaihdostilanteissa. Tutkinnon suorittaneet työskentelevät maaseutuyrittäjinä, lomittajina, tuotantoeläintenhoitajina, urakoitsijoina tai maataloustarvikemyyjinä. Tutkinnon suorittamisen aikataulu ja valmistavan koulutuksen tarve riippuvat hakijan aiemmasta osaamisesta. Opiskelijalle tehdään henkilökohtainen oppimissuunnitelma.

Tutkinto suoritetaan monimuoto-opetuksena ja lähipäiviin on mahdollista osallistua myös verkon kautta. Etäpäivien tehtävät tehdään omaan yritykseen tai työssäoppimispaikkaan liittyen. Työssäoppiminen tehdään omassa yrityksessä tai työssäoppimispaikassa. Lähiopetuspäivät järjestetään loka-huhtikuussa ja niitä on 3-6 päivää kuukaudessa.

Pakolliset tutkinnon osat:

Maatalousalan perustutkinto, maatilatalouden osaamisala, on laajuudeltaan 180 osaamispistettä (osp). Ammatillinen perustutkintokoulutus koostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) ja ammattitaitoa täydentävistä tutkinnon osista (35 osp).

Ammatillisiin valinnaisiin opintoihin voi valita tutkinnonosia muilta maatalousalan osaamisaloilta (eläintenhoito, maatalousteknologia ja turkistalous) tai muista perustutkinnoista kuten vaikka metsäalalta.

Toteutus

Monimuoto-opetus: Lähipäiviä on 3-6 kappaletta kuukaudessa ja niihin on mahdollista osallistua myös verkon kautta. Etäpäivien tehtävät tehdään omaan yritykseen tai työssäoppimispaikkaan liittyen. Työssäoppiminen tehdään omassa yrityksessä tai työssäoppimispaikassa. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa maatalousalan perustutkinnosta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivujen kautta.

Tutkinto on tarkoitettu maatalousalan ammatista kiinnostuneille. Tutkinnon suorittajalta ei vaadita aiempaa koulutusta tai kokemusta alalta.

Tutkinto / todistus

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella, Perhossa ja Toholammilla. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: