Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Kokkola
Ammattitutkinnot
Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala / Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Tavoite

Mitä ovat myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu tänään ja huomenna? Digitalisaatiota, automatiikkaa, kokemusta ja elämystä.

Tule mukaan syventämään taitojasi, joilla vastata muuttuviin työelämän haasteisiin. Rakennetaan yhdessä sinulle sopiva koulutus. Koulutuksen jälkeen hallitset myynnin ja asiakaspalvelun tai markkinointiviestinnän suunnittelun ja toteutuksen osa-alueita aikaisempaa paremmin.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille asiakaspalvelun, myynnin tai markkinoinnin tehtävissä kaupan alalla toimiville tai kuluttaja- tai yritysmyynnin parissa yrityksissä, yhdistyksissä tai julkisella sektorilla työskenteleville, joilla on alan pohjakoulutusta (esim. merkonomi) tai työkokemusta alalta. Koulutus sopii myös yrittäjille, jotka vastaavat yrityksensä markkinoinnista somessa ja haluavat oppia hyödyntämään erilaisia Facebook- ja Instagram -mainonnan työkaluja.

Opiskelija etsii ennen koulutuksen alkua soveltuvan työssäoppimis- tai oppisopimuspaikan, ellei hänellä sitä ole. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Laajuus

150osp

Sisältö

Koulutuksen sisällössä huomioidaan nykyinen osaamisesi ja tavoitteesi ja sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Voit suorittaa koko tutkinnon, joka koostuu kolmesta tutkinnon osasta (yksi pakollinen ja kaksi valinnaista) tai valita vaikka vain yhden tutkinnon osan. Esimerkiksi esillepanojen tekemisestä ja tilankäytön suunnittelusta kiinnostuneille on tarjolla oma tutkinnon osa.

Myynnin ja asiakaspalvelun opintokokonaisuutesi voi koostua esim. seuraavista tutkinnon osista:

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp
Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen, 60 osp
Tilan ja esillepanon visuaalinen suunnittelu ja toteutus, 60 osp tai tuoteryhmätyöskentely 60 osp

Markkinointiviestinnän opintokokonaisuutesi voi koostua esim. seuraavista tutkinnon osista:

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp
Markkinointiviestinnän toimeksianto, 60 osp
Projektinhallinta 60 osp

Koulutus on erittäin työssäoppimisvaltaista monimuotokoulutusta sisältäen keskimäärin 1-2 koulutuspäivää kuukaudessa sekä ohjattua etä- ja verkko-opetusta, itsenäisiä oppimistehtäviä ja työpaikalla tapahtuvaa osaamisen hankkimista.

Ammattitaito osoitetaan tutkintoon soveltuvissa työtehtävissä työpaikalla tai työssäoppimispaikassa. Koulutus on kestoltaan noin 1-1,5 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Hakeminen ja kelpoisuus

Hakeminen tapahtuu oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Myynnin ja markkinoinnin tehtävissä toimivat tai niihin siirtymässä olevat henkilöt, esimerkiksi kampanjointia ja tuotteiden esillepanoa tekevät myyjät, jotka työskentelevät vähittäiskaupan alalla. Koulutus sopii myös yrittäjille, jotka haluavat kehittää yrityksensä visuaalista ilmettä.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot: