Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Seuraava aloitus ei tiedossa
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Joensuu
Ammatillinen koulutus

Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus

Tavoite

Sosionomin työ on ihmisten kohtaamista ja sen tavoitteena on ehkäistä syrjäytymistä. Sosionomin koulutus sopii sinulle jos näet itsesi työssä, jossa jokainen tekemäsi tehtävä helpottaa ihmisten elämää ja toimintaa heidän omassa arjessaan.

Sosionomina (AMK) hallitset sosiaalialan asiakastyön lisäksi oman työsi kehittämisen sekä uudistuvien sosiaalipalvelujen kehittämisen.

Koulutuksen sisältö

Opintosi rakentuvat yhteiskunta- ja kasvatustieteellisistä sisältökokonaisuuksista käytäntöä unohtamatta. Opinnoissa korostuu sosiaali- ja terveysalan moniammatillinen yhteistyö.

 Sosionomikoulutuksen monimuotototeutus rakentuu noin kerran kuukaudessa toteutettavasta, viiden arkipäivän (ma - pe) lähiopetusviikosta ja niiden välisistä etäopiskelujaksoista. Etäjaksoilla työskentelyä ohjataan verkko-oppimisympäristössä ja lähiopetusta ja -ohjausta verkon välityksellä. Opiskelu on päätoimista ja edellyttää valmiutta itsenäiseen opiskeluun päiväaikoina myös etäjaksojen aikana.

Sosionomiopintojesi aikana sinulla tulee olla mahdollisuus oppimistehtävien tekemiseen etäopiskelujaksojen aikana. Opintoihin kuuluvien harjoittelujen aikana sinulla tulee olla mahdollisuus tehdä harjoittelua myös muualla kuin omalla työpaikalla.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK)

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: