Sivuston käyttötapa: Mobiili

Suomen kielessä eteenpäin -koulutus | yleinen kielitutkinto suomen kielessä

Itä-Karjalan Kansanopisto
Yhteenveto
3–9 kk
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Punkaharju
Ammatillinen koulutus

Suomen kielessä eteenpäin -koulutus | yleinen kielitutkinto suomen kielessä

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle kielelliset ja muut tarvittavat valmiudet eri alojen jatko-opintoihin tai työelämään siirtymistä ja kansalaiselämää varten.

Koulutuksessa pääpaino on suomen kielen opiskelussa ja suomen kielen taidon parantamisessa (6–20 ov). Opetukseen sisältyy Yleinen kielitutkinto suomen kielessä. Kaikki opiskelijat voivat suorittaa kielitutkinnon (perus-, keski- tai ylin taso) maksutta.

Lisäksi harjoitellaan opiskelu- ja työelämävalmiuksia ja arjen hallintataitoja (6–13 ov). Valinnaisina aineina voit opiskella matematiikkaa ja englannin kieltä (3–7 ov).

Koulutuksen suorittamisesta saa kuusi pistettä ammatilliseen perustutkintoon haettaessa.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu perusopetuksen tai lisäopetuksen päättäneille tai päättämisvaiheessa oleville alle 20-vuotiaille tai oppivelvollisuusiän ylittäneille henkilöille, joilla ei ole jatkokoulutuspaikkaa. Opiskella voivat myös 20–29 -vuotiaat vailla toisen asteen koulutusta olevat maahanmuuttajanuoret ja muut yhteiskuntatakuun piiriin kuuluvat nuoret. Opiskelijalla tulee olla oleskelulupa ja kotikunta Suomessa.

Jatkuva haku suoraan oppilaitokseen.

Hakulomakkeen voit tilata opistolta, tulostaa tai täyttää oppilaitoksen verkkosivuilla.

Seuraava koulutus alkaa 1.6.2020.

Tutkinto / todistus

Yleinen kielitutkinto suomen kielessä.

Kustannukset

Opiskelu, asuminen, aamupala, lounas, päivällinen ja oppikirjat sekä yleinen kielitutkinto suomen kielessä ovat maksuttomia vähintään 15 opintoviikkoa opiskeleville.

Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen.

Aikuisopiskelija voi saada aikuiskoulutustukea, koulutuspäivärahaa tai työttömyysetuutta tietyin edellytyksin. Vapaan sivistystyön vähintään 8 opintoviikkoa kestäviin opintoihin voi saada opintoseteliavustuksia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suomen kielessä eteenpäin -koulutus | yleinen kielitutkinto suomen kielessä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Itä-Karjalan Kansanopisto

Itä-Karjalan Kansanopisto

Itä-Karjalan Kansanopisto

» In English Moderni ja sitoutumaton Itä-Karjalan Kansanopisto järjestää sekä yleissivistävää että ammatillista koulutusta. Luonnonläheinen, yhteisöllinen ja monikulttuurinen opisto tarjoaa opiskelijoilleen tilaisuuden laaja-alaiseen itsensä kehittämiseen ja mahdollisuuksia valmentautumiseen niin jatko-opiskelua, työelämää kuin yhteiskuntaa varten. Itä-Karjalan Kansanopisto tarjoaa monenlaista toimintaa myös...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Karjalan Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Karjalan Kansanopisto

Valoniementie 32
58450 Punkaharju

 Näytä puhelinnumero
www.ikko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Suomen kielessä eteenpäin -koulutus | yleinen kielitutkinto suomen kielessä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: