Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja

Itä-Karjalan Kansanopisto
Yhteenveto
9 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
Elokuussa / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Punkaharju
Ammattitutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnossa on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen, perhepäivähoidon, romanityön, kasvatuksen sekä ohjauksen osaamisalat.

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja työskentelee eri-ikäisten asiakkaiden ohjaustyössä eri koulutusasteilla, koulutusmuodoissa ja aamu- ja iltapäivätoiminnassa sekä vapaa-ajan toiminnassa. Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja osallistuu eri-ikäisten kasvatuksen ja toimintakyvyn tukemiseen ja ohjaamiseen. Hän osaa edistää oppimista yhdessä opettajan ja muun opetushenkilöstön kanssa. Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksessa hän kykenee työskentelemään itsenäisesti ja suunnitelmallisesti.

Koulutuksen toteutus

Opiskelu toteutetaan käytännönläheisesti oppilaitoksen oppimisympäristöissä ja
työelämäkohteissa kuten oppilaitoksissa, päiväkodeissa ja kerhoissa, palvelukodeissa sekä aamu- ja iltapäivä- ja vapaa-ajan toiminnassa. Harjoittelet käytännössä myös opistossa toimivilla erityis- ja muilla linjoilla.

Tutkinnon rakenne

Tutkinto muodostuu pakollisista tutkinnon osista (130 osp) ja valinnaista tutkinnon osista (20 osp). Tutkinnon osien näytöt sisältyvät koulutukseen. Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Opiskelun kesto on 9 kk (40 ov). Koulutus alkaa vuosittain elokuussa. Joustava opintojen aloittaminen. Voit opiskella myös kesälukukaudella.

Hakeminen

Jatkuva haku suoraan oppilaitokseen. Hakijoille järjestetään valintahaastattelu.

Hakulomakkeen voit tilata opistolta, tulostaa tai täyttää oppilaitoksen verkkosivuilla.

Seuraava koulutus alkaa 24.8.2021.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Kustannukset

Lukuvuosimaksu on 550 €. Asuminen ja ateriat maksavat erikseen.

Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen. Aikuisopiskelija voi saada aikuiskoulutustukea, koulutuspäivärahaa tai työttömyysetuutta tietyin edellytyksin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Itä-Karjalan Kansanopisto

Itä-Karjalan Kansanopisto

» In English Moderni ja sitoutumaton Itä-Karjalan Kansanopisto järjestää sekä yleissivistävää että ammatillista koulutusta. Luonnonläheinen, yhteisöllinen ja monikulttuurinen opisto tarjoaa opiskelijoilleen tilaisuuden laaja-alaiseen itsensä kehittämiseen ja mahdollisuuksia valmentautumiseen niin jatko-opiskelua, työelämää kuin yhteiskuntaa varten. Itä-Karjalan Kansanopisto tarjoaa monenlaista toimintaa myös...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Karjalan Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Karjalan Kansanopisto

Valoniementie 32
58450 Punkaharju

 Näytä puhelinnumero
www.ikko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja täytä seuraavat tiedot: