Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja

Itä-Karjalan Kansanopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
20.8.2019
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Punkaharju
Ammattitutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnossa on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen, perhepäivähoidon, romanityön, kasvatuksen sekä ohjauksen osaamisalat.

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja työskentelee eri-ikäisten asiakkaiden ohjaustyössä eri koulutusasteilla, koulutusmuodoissa ja aamu- ja iltapäivätoiminnassa sekä vapaa-ajan toiminnassa. Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja osallistuu eri-ikäisten kasvatuksen ja toimintakyvyn tukemiseen ja ohjaamiseen. Hän osaa edistää oppimista yhdessä opettajan ja muun opetushenkilöstön kanssa. Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksessa hän kykenee työskentelemään itsenäisesti ja suunnitelmallisesti.

Koulutuksen toteutus

Opiskelu toteutetaan käytännönläheisesti oppilaitoksen oppimisympäristöissä ja
työelämäkohteissa kuten oppilaitoksissa, päiväkodeissa ja kerhoissa, palvelukodeissa sekä aamu- ja iltapäivä- ja vapaa-ajan toiminnassa. Harjoittelet käytännössä myös opistossa toimivilla erityis- ja muilla linjoilla.

Tutkinnon rakenne

Tutkinto muodostuu pakollisista tutkinnon osista (130 osp) ja valinnaista tutkinnon osista (20 osp). Tutkinnon osien näytöt sisältyvät koulutukseen. Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Opiskelun kesto on 9 kk (40 ov). Koulutus alkaa vuosittain elokuun puolivälissä. Joustava opintojen aloittaminen. Voit opiskella myös kesälukukaudella.

Hakeminen

Jatkuva haku suoraan oppilaitokseen. Hakijoille järjestetään valintahaastattelu.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Kustannukset

Lukuvuosimaksu 550 €.

Asuminen 2–3 hengen huoneessa maksaa 11 €/vko. Lisämaksu yksin asumisesta.

Ateriat maksavat 45 €/vko opistolla asuvilla (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen,iltapala) ja 20 €/vko ulkopuolella asuvilla (lounas ja päiväkahvi).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Itä-Karjalan Kansanopisto

Itä-Karjalan Kansanopisto

Itä-Karjalan Kansanopisto

» In English Moderni ja sitoutumaton Itä-Karjalan Kansanopisto järjestää sekä yleissivistävää että ammatillista koulutusta. Luonnonläheinen, yhteisöllinen ja monikulttuurinen opisto tarjoaa opiskelijoilleen tilaisuuden laaja-alaiseen itsensä kehittämiseen ja mahdollisuuksia valmentautumiseen niin jatko-opiskelua, työelämää kuin yhteiskuntaa varten. Itä-Karjalan Kansanopisto tarjoaa monenlaista toimintaa myös...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Karjalan Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Karjalan Kansanopisto

Valoniementie 32
58450 Punkaharju

 Näytä puhelinnumero
www.ikko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja täytä seuraavat tiedot: