Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | nuoriso- ja yhteisöohjaus, 180 osp

Haapaveden Opisto
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Haapavesi, Oulu

Alkavat koulutukset
Haapavesi
Syksy

Haapavesi
Joustavasti

Oulu
Joustavasti
Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | nuoriso- ja yhteisöohjaus, 180 osp

Nuoriso- ja yhteisöohjaajat työskentelevät esimerkiksi nuoriso-, erityisnuoriso- ja perhekotityöntekijöinä sekä ohjaajina erilaisissa työpaikoissa. Tutkinto on mahdollista suorittaa päiväopintoina tai työelämäpainotteisesti joko oppisopimuksella tai monimuoto-opintoina.

Opintojen aikana opit kohtaamaan ammatillisesti erilaisia ohjattavia, ohjaamaan yksilöä, ryhmää ja yhteisöä, edistämään nuorten hyvinvointia ja kasvua sekä tukemaan osallisuutta ja käyttämään sosiaalisen vahvistamisen menetelmiä. Lisäksi opintoihin kuuluu valinnaisia tutkinnon osia kuten liikkumisen ohjaaminen, ilmaisun ohjaaminen, luonto- ja elämystoiminnan ohjaaminen sekä tukea tarvitsevien ohjaaminen. 

Opintojen kesto on noin kolme vuotta. Aiemmin hankittu osaaminen lyhentää opiskeluaikaa. Opintojen aikana on mahdollista suorittaa kaksoistutkinto ja 30 op Humanistisen ammattikorkeakoulun opintoja. 

Haapaveden Opistossa voit opiskella myös kasvatusalan tutkinnon osa -koulutuksissa, kysy lisää

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. Henkilöt, joilla on jo jokin aiempi tutkinto, voivat hakea jatkuvassa haussa suoraan oppilaitokseen.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto

Haapaveden Opisto sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | nuoriso- ja yhteisöohjaus, 180 osp? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto on Pohjois-Pohjanmaalla Haapaveden kaupungin keskustassa sijaitseva kansanopisto. Opisto järjestää ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, yleissivistävää koulutusta sekä maahanmuuttajakoulutusta. Opistolla opiskelee noin 300 opiskelijaa. Opisto muodostaa tiiviin kampusalueen aivan Haapaveden kaupungin keskustassa. Kampus tarjoaa monikulttuurisen ja yhteisöllisen toimintaympäristön, jossa vuorovaikutuksella ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Haapaveden Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haapaveden Opisto

Vanhatie 45
86600 Haapavesi

 Näytä puhelinnumero
www.haapop.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | nuoriso- ja yhteisöohjaus, 180 osp täytä seuraavat tiedot: