Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opastuksen osaamisala

Eerikkilän Urheiluopisto
Yhteenveto
Noin 11 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Tammela
Ammattitutkinnot

Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opastuksen osaamisala

Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto, Eerikkilän urheiluopisto

Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opastuksen osaamisala

Eerikkilän Urheiluopistossa suoritettava luontoalan ammattitutkinto valmistaa erä- ja luonto-oppaan ammattiin. Hyväksytysti suoritettu tutkinto antaa henkilölle tarvittavat taidot luonnossa tapahtuvien retkien ja tapahtumien järjestämiseen. Hänellä on valmiudet toimia monenlaisissa opastustilanteissa sekä ohjelmapalvelujen tehtävissä kaikkina vuodenaikoina. Koulutus antaa mahdollisuuden myös oman osaamisen päivittämiseen. Koulutus on toisen asteen ammattitutkintoa ja opintotuen piirissä.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Luontoalan ammattitutkintokoulutuksessa on 2 eri opiskeluvaihtoehtoa:  päiväopinnot sekä monimuotokoulutus. Päiväopinnot kestävät noin 11 kuukautta ja koostuvat lähi- ja etäopetuksesta sekä työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta (koulutussopimus). Lähiopetusta on keskimäärin 4 pv / vko.

Monimuotokoulutus kestää noin 1,5 vuotta ja koostuu lähiopinnoista (16 x 4 pv:n lähijakso), etäopiskelusta sekä työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta (koulutussopimus tai oppisopimus) ja se on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

Koko tutkinto on laajuudeltaan 150 osaamispistettä (osp). Käytännön osaamista harjoitellaan retkillä ja maastotapahtumissa. Osaamista on mahdollista kasvattaa esimerkiksi Lappiin suuntautuvilla matkoilla. Kurssin aikana on mahdollista suorittaa seuraavat erikoistutkinnot:

  • EA I
  • EA II
  • SML:n metsästystutkinto
  • Hygieniapassi

Hakeminen

Valinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella hakujärjestyksessä. 

Haku on suljettu ja opiskelijaryhmä täynnä.

Koulutukseen haetaan Eerikkilän Urheiluopiston omilta Internet-sivuilta.

Tutkinto / todistus

Luontoalan ammattitutkinto, erä- ja luonto-opastuksen osaamisala.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1320 euroa, ja maksu suoritetaan neljässä erässä. 

Opiskelijat voivat ruokailla opistolla opiskelijahintaan. Opintoihin on mahdollisuus saada opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opastuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eerikkilän Urheiluopisto

Eerikkilän Urheiluopisto

Eerikkilän Urheiluopisto

Eerikkilä on vuorovaikutusta, palvelua, harrastusta ja elämää. Eerikkilän Urheiluopisto on vuonna 1949 perustettu liikunta- ja vapaa-ajankeskus. Urheiluopistosta valmistuu liikunta-alan ammattilaisia, erä- ja luonto-oppaita sekä hoitoalan osaajia. Eerikkilän Urheiluopiston tavoitteena on kehittää suomalaista terveysliikuntaa ja tarjota valmennuskeskuspalveluja erityisesti jalkapallon ja salibandyn...


Lue lisää oppilaitoksesta Eerikkilän Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eerikkilän Urheiluopisto

Urheiluopistontie 138
31370 Tammela

 Näytä puhelinnumero
www.eerikkila.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 6 arviointiin

-
(4)
Opetuksen taso paikoin erittäin hyvä, monipuolinen kurssivalikoima ja mahtava, inspiroiva ympäristö. kurssi loi oivan kuvan luoppaan tulevasta toiminnasta, erityisesti painotan tätä mahdollisen hankkeen perustamisen suhteen.
Pentti
(4)
Kurssi antoi kädestä pitäen koulutusta siitä mitä on tulossa jos tälle alalle tosissaan aikoo.
Lempi
(5)
Hyvä opiskelijaporukka, Asko, Tenttien vastaanottaja Antti, Arvioitsijat näytöissä. Retket ja rento fiilis.Oli hyvää paljonkin;)
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opastuksen osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: