Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala

Eerikkilän Urheiluopisto
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
   
Monimuotokoulutus
Tammela
Ammattitutkinnot

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala

Liikunnan ammattitutkinto, Eerikkilän urheiluopisto

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon suorittanut henkilö kykenee edistämään väestön liikunnallista elintapaa itsenäisen harjoittelun ja fyysisen aktiivisuuden kautta. Koulutuksen suorittanut henkilö pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan liikuntakasvatusta huomioiden eri kohderyhmät. Hyväksytysti suoritettu tutkinto edellyttää näyttöjen suorittamista koulutuksessa, työssä tai muussa käytännön elämässä.

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon sisältö

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinnon rakenne riippuu paljon henkilöstä itsestään, sillä henkilökohtaistamisen seurauksena koulutuksen sisältö vaihtelee. Tutkinnon suorittamiseen vaaditaan kuitenkin kahden pakollisen ja kahden valinnaisen osan suorittaminen.

Eerikkilän Urheiluopistossa suoritettu liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto antaa myös valmiudet toimia Personal Trainerina. Ammatinkuvaa varten tulee suorittaa yksilöllisen liikunnanohjauksen tutkinnon osa. Personal Trainer auttaa ihmisiä parantamaan liikuntaan ja ravintoon liittyviä elämäntapoja. 

Hakeminen

Koulutus on suunnattu liikunta- ja vapaa-aika-alalla, sosiaali- ja terveysalalla, urheiluseuroissa tai järjestöissä toimiville sekä alan töitä tehneille. Koulutus soveltuu myös alan vaihtajille. Tärkeintä on oma kiinnostus ja suuntautuneisuus alaa kohtaan. Liikunta-alan ohjauskokemus tai työpaikka katsotaan eduksi hakijalle.

Hakeminen koulutukseen tapahtuu Eerikkilän Urheiluopiston omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Kustannukset

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon hinta on 2600 euroa, ja maksu suoritetaan viidessä erässä. Hinta sisältää täysihoidon lähipäivien ajalta, tutkintoon valmistavan koulutuksen ja tutkinnon suorittamisen.

Opintoihin on mahdollisuus saada opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eerikkilän Urheiluopisto

Eerikkilän Urheiluopisto

Eerikkilän Urheiluopisto

Eerikkilä on vuorovaikutusta, palvelua, harrastusta ja elämää. Eerikkilän Urheiluopisto on vuonna 1949 perustettu liikunta- ja vapaa-ajankeskus. Urheiluopistosta valmistuu liikunta-alan ammattilaisia, erä- ja luonto-oppaita sekä hoitoalan osaajia. Eerikkilän Urheiluopiston tavoitteena on kehittää suomalaista terveysliikuntaa ja tarjota valmennuskeskuspalveluja erityisesti jalkapallon ja salibandyn...


Lue lisää oppilaitoksesta Eerikkilän Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eerikkilän Urheiluopisto

Urheiluopistontie 138
31370 Tammela

 Näytä puhelinnumero
www.eerikkila.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 5 arviointiin

Kristiina
(4)
Pääsee kokeilemaan montaa eri lajia oikeissa olosuhteissa opettajien johdolla.
Pirjo
(5)
Eerikkilässä on asiantunteva ja turvallinen ilmapiiri!
Mikko
(5)
Laadukasta palvelua sekä ystävällinen ilmapiiri.
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala täytä seuraavat tiedot: