Sivuston käyttötapa: Mobiili

Eerikkilä

Eerikkilän Urheiluopisto

Eerikkilä on vuorovaikutusta, palvelua, harrastusta ja elämää. Eerikkilän Urheiluopisto on vuonna 1949 perustettu liikunta- ja vapaa-ajankeskus. Urheiluopistosta valmistuu liikunta-alan ammattilaisia, erä- ja luonto-oppaita sekä hoitoalan osaajia.

Eerikkilä on suomalaisen terveysliikunnan aktiivinen kehittäjä

Eerikkilän Urheiluopiston tavoitteena on kehittää suomalaista terveysliikuntaa ja tarjota valmennuskeskuspalveluja erityisesti jalkapallon ja salibandyn harrastajille. Vahva osaaminen jalkapallon osalta näkyy esimerkiksi vuonna 2011 perustetusta Sami Hyypiä Akatemiasta. Akatemian keskeinen sisältö on kehittää huippu-urheilun vaatimusten mukaisesti jalkapallotoimintaa lapsesta aikuiseksi.

Eerikkilän Urheiluopisto tarjoaa myös vapaa-ajan palveluita, joissa voi parantaa omaa kuntoaan ja harrastaa veloituksetta eri liikuntamuotoja. Urheiluopistolta löydät erinomaiset puitteet urheilun ja luontoliikunnan harrastamiseen.

Haluatko lisätietoa Eerikkilän Urheiluopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Eerikkilän Urheiluopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Eerikkilän Urheiluopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Näytä kaikki oppilaitoksen koulutukset

Videoesittely

Eerikkilän Urheiluopisto on vuonna 1949 perustettu liikunta- ja vapaa-ajankeskus. Eerikkilä on vuorovaikutusta, palvelua, harrastusta ja elämää!

Koulutukset - Eerikkilän Urheiluopisto

Koulutukset Paikkakunta
Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opastuksen osaamisala Tammela

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Eerikkilän Urheiluopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eerikkilän Urheiluopisto yhteystiedot

Eerikkilän Urheiluopisto

Urheiluopistontie 138
31370 Tammela

 Näytä puhelinnumero
www.eerikkila.fi

Arvostelut

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 25 arviointiin

Kristiina
(4)
Pääsee kokeilemaan montaa eri lajia oikeissa olosuhteissa opettajien johdolla.
Pirjo
(5)
Eerikkilässä on asiantunteva ja turvallinen ilmapiiri!
Mikko
(5)
Laadukasta palvelua sekä ystävällinen ilmapiiri.
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Eerikkilän Urheiluopisto täytä seuraavat tiedot: