Toimitilahuoltaja tai laitoshuoltaja, työvoimakoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
16.5.2023
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammattitutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Toimitilahuoltaja tai laitoshuoltaja, työvoimakoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Puhtausalalla työskentelet toimitilahuoltajana tai laitoshuoltajana erilaisissa asiakaskohteissa. Toimitila- ja laitoshuoltaja huolehtivat siitä, että toimitilat ovat käyttäjille puhtaita, siistejä ja turvallisia. Ammattitaitoisten toimitila- ja laitoshuoltajien kysyntä on suuri ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saada työtä koulutuksen jälkeen.

Siivoustyö on itsenäistä ja vaihtelevaa. Tämän koulutuksen aikana saat hyvät valmiudet toimia puhtausalan monipuolisissa työtehtävissä. Toimitilahuoltajana työskentelet esimerkiksi päiväkodissa, koulussa, toimistossa tai hotellissa. Laitoshuoltajana työskentelet terveydenhuollon kohteissa ja erilaisissa sosiaalihuoltolaitoksissa kuten esimerkiksi palvelutaloissa.

]]

Hakeminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti puhtauspalvelualalla jo aiemmin työskennelleille TE-toimiston tai kuntakokeilun työnhakija-asiakkaille sekä työttömyysuhan alaisisille työnhakijoille, joilla on jo alan peruskoulutus tai työkokemusta puhtausalalta.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimitilahuoltaja tai laitoshuoltaja, työvoimakoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Toimitilahuoltaja tai laitoshuoltaja, työvoimakoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)