Talonrakentaja | Rakennusalan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Kerava
Ammatillinen koulutus
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Talonrakentaja | Rakennusalan perustutkinto

Rakennusalan perustutkinnon suoritettuasi pystyt työskentelemään monipuolisesti talonrakennusalan vaihtelevissa työtehtävissä. Hallitset myös  rakennustyömaalla käytettävät koneet ja laitteet, osaat suunnitella työsi piirustusten avulla sekä tehdä materiaali- ja menekkilaskelmat. Suoritat rakennusalan koulutuksen aikana myös alalla vaadittavat työturvallisuuskortin, tulityökortin sekä ensiavun antamisen perustaidot. 

Kenelle?

Rakennusalan koulutus on tarkoitettu  sinulle, joka haluat työllistyä rakennusalan erilaisiin työtehtäviin. Olet voinut toimia aikaisemmin kirvesmiehen tai rakennusmiehen tehtävissä, mutta sinulta puuttuu rakennusalan tutkinto. Työkokemusta sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla sillä opintoihin kuuluu työelämässä oppiminen rakennusalan yrityksissä.

Käytännön toteutus

Rakennusalan koulutus on päätoimista päivä- ja monimuoto-opiskelua. Koulutus sisältää teoria-, halli- ja työssäoppimisjaksoja, joiden kestot määritellään henkilökohtaistamissuunnitelmassa. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan oma opiskelusuunnitelma, jossa huomioidaan opiskelijan aiempi rakennusalan koulutus ja työkokemus.

 

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talonrakentaja | Rakennusalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Talonrakentaja | Rakennusalan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)