Myynnin osaajaksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Vantaa
Ammattitutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Myynnin osaajaksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Liiketoiminnan ammattitutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää liiketoiminnan taitojasi uudelle tasolle! Asiakaspalvelun ja myynnin koulutuksessa kehityt asiakaspalvelussa ja monipuolisissa kaupan alan sekä myynnin työtehtävissä.  Opit lisäksi hoitamaan asiakkuuksia ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin sopivilla ratkaisuilla.

Koulutukseen sisältyy esimerkiksi myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelua ja toteuttamista sekä tuoteryhmätyöskentelyä.

Kenelle?</h2> 

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan koulutus sopii sinulle, joka haluat työskennellä vaihtelevissa ja monipuolisissa kaupan alan, myynnin ja markkinoinnin työtehtävissä.

Käytännön toteutus 

Koulutuksen kesto, opintojaksojen sisältö ja määrä räätälöidään jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti aikaisempi työ- tai opiskelukokemus huomioiden. Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetus, verkko-opetus ja opitun soveltaminen omassa työssä tai harjoittelupaikassa.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myynnin osaajaksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Myynnin osaajaksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)