Markkinoinnin ammattilaiseksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Helsinki
Ammattitutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Markkinoinnin ammattilaiseksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Markkinoinnin ammattilaisena suunnittelet ja toteutat markkinointiviestintää myynnin, tapahtumanjärjestämisen tai asiakaspalvelun erilaisissa tehtävissä. Opiskelujen kautta pystyt hyödyntämään sosiaalista mediaa ja projektimaista työskentelyotetta.

Koulutuksen aikana pääset luomaan nettisivuja Word Press -ohjelmalla sekä harjoittelemaan Photoshopin ja Canvan käyttöä. Opit myös organisoimaan, ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan liiketoimintaa tukevia sosiaalisen median markkinointia ja tapahtumia, sekä seuraamaan näiden tuloksellisuutta.

Kenelle?</h2> 

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet esimerkiksi markkinointiassistentti, myyjä, tapahtumakoordinaattori, some-vaikuttaja tai yrittäjä.

Käytännön toteutus 

Koulutus on joustavaa, koska voit itse valita tavan opiskella joko lähi- tai  hybridiopetuksena. Lisäksi pääset soveltamaan opittua omassa työssä tai harjoittelupaikassa.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinoinnin ammattilaiseksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Markkinoinnin ammattilaiseksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)