Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
6.10.2021
   
Lähiopetus
Vantaa
Ammatilliset perustutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Liiketoiminnan perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Opi suomen kieltä ja työelämätaitoja. Kaupan alan osatutkinto maahanmuuttajille on loistava ponnahduslauta kaupan alan työtehtäviin. Keväällä 2021 pilottina toteutettu ja hyviä tuloksia tuottanut koulutus järjestetään nyt uudelleen, ajankohtana lokakuu 2021-tammikuu 2022


Koulutuksen sisältö

Koulutus soveltuu kaupan työtehtävistä kiinnostuneille maahanmuuttajaopiskelijoille, jotka haluavat työllistyä erilaisiin vähittäiskaupan työtehtäviin. Mikäli kielitaito tai suomalaisen työelämän tuntemus eivät ole riittävällä tasolla, eikä ensimmäistä työpaikkaa kaupasta vielä ole löytynyt, tämän koulutuksen opetus ja työssäoppiminen tarjoavat erinomaiset askeleet eteenpäin. Koulutuksessa on mahdollista päästä harjoittelemaan esimerkiksi Citymarketin tavarataloihin pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää ja Porvoo.

Koulutuksen tavoitteena on kolmen tutkinnon osan suorittaminen:

  1. asiakaspalvelu 2. työyhteisössä toimiminen ja 3. suomalaisessa työelämässä toimiminen.

Koulutuksen laajuus on 50 osaamispistettä. Opetus- ja tutkintokieli on suomi. Koulutukseen sisältyy paitsi merkonomitutkinnon ammatillista koulutusta, myös digitaitojen opiskelua sekä työelämän suomen kieltä, englannin kieltä ja OPVA-opintoja eli oppimisvalmiuksia edistäviä opintoja.


Käytännön toteutus

Opinnot suoritetaan monimuotototeutuksena, sisältäen koulutuspäiviä Careerian Vantaan toimipisteen lisäksi myös verkossa ja itseopiskeluna. Monimuotototeutuksen verkon kautta tehtävä opiskelu sisältää webinaareja, luentoja ja itsenäisesti opiskeltavia verkkokursseja sekä monipuolisia tehtäviä. Työvälineenä verkkokursseissa käytetään Teams-sovellusta sekä Moodle-oppimisympäristöä. Oppilasjärjestelmänä käytössä on Wilma.

Tutkintoon sisältyy vuorotellen opiskelua ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Tavoitteena on, että osatutkinnon suorittaneet opiskelijat saavat riittävää koulutusta ja käytännön kokemusta työllistyäkseen kaupan alalle. Osatutkinnon jälkeen opiskelijat voivat myös jatkaa suorittamaan koko merkonomin tutkintoa.

Careerian vastuukouluttajat, suomen kielen opettaja sekä OPVA-opettaja ovat opinnoissa tukena sekä työssäoppimispaikalta työpaikkaohjaaja (usein lähin esimies).

Opintojen alkaessa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS) jokaisen oman osaamistaustan ja elämäntilanteen mukaan. Koulutus on maksutonta.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Haku on käynnissä nyt ja se päättyy 10.9.2021

Hae koulutukseen oheisen linkin kautta, jotta kaikki ajantasaiset tietosi rekisteröityvät järjestelmään. Seuraava koulutus starttaa Careerian Tikkurilan toimipisteessä 6.10.2021 ja päättyy 31.1.2022 Hakijat kutsutaan ensin suomen kielen kielitestiin ja sen vähintään B 1.1. -tasolla läpäisseet kutsutaan haastatteluun. Tulosten perusteella tehdään lopullinen opiskelijavalinta. Jokaisen hakijan oma haastatteluaika sovitaan erikseen Careerian hakutoimiston kanssa. Osatutkintoon otetaan mukaan 20 opiskelijaa. Kun saat kutsun haastatteluun, valmistaudu siihen lisäämällä tarvittavat liitteet, kuten todistukset rekisteritietoihisi, kiitos. Heinäkuun aikana tulleet hakemukset käsittelemme elokuussa. Tervetuloa opiskelemaan kaupan alalle!

Tutustu merkonomin tutkintoon ennen haastattelua tämän linkin kautta: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855077/reformi/tiedot

Hakeminen


Kenelle?

Liiketoiminnan perustutkinnon osatutkinto on tarkoitettu sinulle, jolla on:

  • riittävä suomen kielen taito, minimi B1.1 (hakijoiden kielitaito testataan)
  • peruskoulu tai vastaavat tiedot
  • tavallisimpien digitaalisten ohjelmien perustaidot
  • hakijalla voi olla myös aiempi Suomessa tai ulkomailla suoritettu tutkinto

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: