Kylmämestari | Talotekniikan erikoisammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Vantaa
Erikoisammattitutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Kylmämestari | Talotekniikan erikoisammattitutkinto

Kylmämestarin erikoisammattitutkinnolla syvennät ammattitaitoasi!

Kylmämestarin erikoisammattitutkinnossa opit ammattityöntekijältä vaaditut taidot toimimalla työyhteisön jäsenenä kylmäalan toimihenkilötehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi voit tehdä esimerkiksi asiakas- ja sidosryhmäyhteistyötä kylmäalan toimintaympäristöissä ja työtehtävissä. Erikoisammattitutkinnon suorittaneena hoidat kylmäalan tekniset toimihenkilötyöt itsenäisesti vaativissakin toimintaympäristöissä. Osaat myös hahmottaa työtehtävien yhteydet laajempiin kokonaisuuksiin.

Tutkinnon suorittaneena työtehtäviisi voi kuulua asiakkaan jäähdytys- tai lämmitystarpeet täyttävien, oman alasi kylmä- ja lämpöpumppujärjestelmien itsenäinen suunnittelu. Suunnitteluun osaat hyödyntää laaja-alaista teoriatietoa.

Kylmämestarina tehtäviisi kuuluu laskea tarjouksia tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti ja hinnoitella myytävät projektit. Hoidat kylmäjärjestelmäprojektit ja -työmaat sekä toimit tarvittaessa asentajien esimiehenä. Teet myös asiakkaalle luovutettavan kylmäjärjestelmän teknisen dokumentaation, sekä vastaat työmaan turvallisuudesta.

Viestit ja tuotat tarvittaessa tehtäviisi liittyviä tekstejä suomen tai ruotsin kielellä ja sinulla on työtehtävien hoidon kannalta tarvittava englannin kielen taito.

Kenelle?

Kylmämestarin koulutus on tarkoitettu sinulle, joka teet työksesi kylmälaitosten suunnittelua, myyntiä ja projektinhoitoa. Moni siirtyy koulutuksen myötä asentajan työstä toimihenkilöksi.

Sinulla tulee olla ennalta tietoa kylmätekniikasta, tekniikan alan koulutus sekä hyvät oppimisvalmiudet esimerkiksi matematiikan ja tietokoneen käytön osalta.

Käytännön toteutus

Lähiopetusta on noin 2 päivää kuukaudessa. Koulutusaika on 10.10.2022 – 30.9.2024. Opetus tapahtuu Vantaan Tikkurilassa, jonne on hyvät liikenneyhteydet myös junalla ja lentokoneella.

Lähiopetuspäiviä on noin 20 pv. Kylmämestarin koulutuksen pääpaino on kylmäjärjestelmien suunnittelussa, joiden opiskelu aloitetaan heti opintojen alussa. Lähiopetuksen määrässä huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen yksilöllisesti.

Kylmämestarin koulutuksen kesto voi vaihdella henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan, keskimääräinen kesto on noin 8 kuukautta – 2 vuotta.​

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kylmämestari | Talotekniikan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kylmämestari | Talotekniikan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)