Henkilösuojaus, vartija | Turvallisuusalan ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
21.8.2023
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammattitutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Henkilösuojaus, vartija | Turvallisuusalan ammattitutkinto

Koulutus koostuu oppimisesta omalla työpaikalla sekä lähi- ja verkko-opinnoista. Lähiopetusta oppilaitoksessa on keskimäärin kahtena päivänä kuukaudessa. Tutkinnon osien näyttöihin varataan 1pv/tutkinnon osa.

Lähiopetus järjestetään Herttoniemessä Careerian tiloissa (Lämmittäjänkatu 2A) lähiopetuksena klo 8-16 välisenä aikana.

Korttikoulutukset (väliaikaisen vartijan koulutus 40 h ja vartijan koulutus 80 h) suoritetaan osin intensiivisenä lähiopetuksena oppilaitoksessa, osin verkkokoulutuksena. Korttikoulutukset toteutetaan 8 tunnin pituisina kurssipäivinä klo 8-16 välisenä aikana.

Koulutukseen sisältyy fyysistä harjoittelua sekä käytännön tilanteiden harjoittelua simuloidussa toimintaympäristössä. Opit myös käyttämään alalla käytettäviä työvälineitä ja henkilökohtaisia suojavarusteita oikein ja turvallisesti.

]]

Hakeminen

Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut toimimaan turvallisuusalan tehtävissä ja toimintaympäristöissä, mukaan lukien henkilösuojaustehtävät. Koulutus sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille. Voit olla alan vaihtaja tai turvallisuusalalla jo työskentelevä. Tärkeintä on halu oppia uutta ja toimia tulevaisuuden turvallisuusalan osaajana.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilösuojaus, vartija | Turvallisuusalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Henkilösuojaus, vartija | Turvallisuusalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)