Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrkesexamen i guideservice - Helsingforsguide

Axxell
Sammanfattning
Svenska
   
Rikstäckande
Ammattitutkinnot

Yrkesexamen i guideservice - Helsingforsguide

Bli guide i Helsingfors!

I slutet av januari 2019 startar en guideutbildning i Helsingfors som ett samarbete mellan Axxell och Helsingfors auktoriserade turistguider rf.  Förutom att du blir yrkesguide och avlägger yrkesexamen i guideservice blir du också auktoriserad guide i Helsingfors.

Den beräknade utbildningstiden är ca 1 år. Varje studerande har en personlig utvecklingsplan för kunnande. Examen avlägger du genom yrkesprov då du i praktiken visar ditt kunnande under guidningar av olika slag och som kompletteras med olika dokument och inlämningsarbeten.

Utbildningen består av närstudier,  distansstudier på nätet, studiebesök och guidningsövningar. Utbildningen förbereder för examensdelarna Produktifiering och genomförande av guideservice, Arbete som specialguide, Guidning på främmande språk och Att fungera som lokalguide. Språkundervisning eller språktest för språkintyg ingår inte.

Plock ur innehållet:  Fakta om Finland, att göra turismservicepaket, att prissätta och marknadsföra, säkerhet, turismnäringen ur guidens perspektiv, guidningsteknik, guidningsövningar i buss och under promenad, områdets historia och nutid ur olika perspektiv.

Utbildningen startar den 23.1.2019, närstudier på måndag- och onsdagkvällar. Studiebesök och guidningsövningar enligt överenskommelse.

Utbildningens pris är 450 €. Efter avlagd examen kan du ansöka om Utbildningsfondens yrkesexamensstipendium. Gällande belopp och kriterier, se www.koulutusrahasto.fi/se/yrkesexamensstipendium/.

Kostnader

450€. Arbetslösa betalar halva priset. OBS! Intyg över arbetslöshet från arbetskraftsbyrån bör uppvisas.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrkesexamen i guideservice - Helsingforsguide? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yrkesexamen i guideservice - Helsingforsguide täytä seuraavat tiedot: