Yrkesexamen i arbete som teamledare

Axxell
Yhteenveto
ruotsi
   
Turku
Ammattitutkinnot

Yrkesexamen i arbete som teamledare

Arbetar du som arbets- eller grupp/teamledare, mellanchef eller projektledare? Behöver du redskap för ett effektivare ledarskap? Vill du nå ett bättre resultat? Ser du möjligheter i din personal? Sök till utbildningen för yrkesexamen i arbete som teamledare och inhämta verktyg och metoder föra att inspirera och utveckla ditt arbetsteam! Genom workshops, teoretiska diskussioner och praktiska övningar utvecklar du din förmåga att planera, leda och utvärdera teamets dagliga arbete. I utbildningen framhävs det coachande ledarskapet, team och självledarskap. Deltagare från olika branscher ger ett mervärde i utbildningen.

Utbildningen förverkligas som flerformsstudier bestående av när- och distansstudier. Närstudietillfällena äger fysiskt rum i Åbo en (1) torsdag/månad, med start 15.9.2022. Närstudiedagarna ordnas i regel kl. 13-18. Närstudiedagarna är 16 till antalet och består  workshops, teoretiska diskussioner och praktiska övningar där de studerande aktivt deltar. Mellan närstudieträffarna arbetar du självständigt med dina distansuppgifter på inlärningsplattformen Itslearning. Teams används vid behov i handledning. Utbildningsspråket är svenska. Det görs upp en personlig studieplan på ditt tidigare kunnande.

Det är även möjligt att studera på läroavtal. Kontakta läroavtalsbyrån vid Axxell, Klara Roos tfn 044 739 7359 eller klara.roos@axxell.fi.

Yrkesexamen i arbete som teamledare består av en obligatorisk examensdel och två valbara examensdelar. Den obligatoriska examensdelen är Arbete som teamledare. I den här examensdelen ingår kunnande bl.a. i att leda ett team, handleda i arbetsuppgifter och bedöma teamets verksamhet. De valbara examensdelarna vi i första hand erbjuder är "Personalarbete" (förmågan att stöda chefsarbete och utveckla personalrutiner) och "Utvecklingsplan" (utvecklar färdigheter att planera, presentera och bedöma ett utvecklingsprojekt). Du kan också välja att avlägga de valbara examensdelarna "Skötsel av kundrelationer" och "Verksamhetens lönsamhet".

Kostnader

Utbildningen kostar 225€

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrkesexamen i arbete som teamledare? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yrkesexamen i arbete som teamledare täytä seuraavat tiedot: