Sähköasentaja

Axxell
Yhteenveto
suomi
   
Karjaa
Ammatilliset perustutkinnot

Sähköasentaja

Uusi koulutus alkaa tammikuussa 2022!

Koulutuksen tavoite ja toteutus

Tavoitteena on antaa osallistujille sellaiset sähköalan tiedot, että he voivat koulutuksen päätyttyä suorittaa sähköasennuksia ≤1000V. Päätavoite on, että koulutuksen osallistujat suorittavat sähkö - ja automaatioalan perustutkinnon (Sähköasentaja).

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, lähiopinnot kolmena päivänä viikossa (tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin) klo 8.30-16.00 sekä etäopiskelua.

Sisältö

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto koostuu seuraavista osioista:

  • Sähkö- ja automaatioalalla toimiminen
  • Pien- ja pienoisjännitesähköasennukset
  • Rakennusautomaatioasennukset
  • Sähkökäyttöjen asennukset

Koulutukset tulityö, ensiapu 1, työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuus sisältyvät opintoihin.

Mahdollisuus oppisopimusopiskeluun - ota yhteys oppisopimustoimistoon klara.roos@axxell.fi, puh. 044 739 7359.

Kohderyhmä

Teollisuuden kunnossapito-, sähkö- ja LVI-alalla työskentelevät henkilöt sekä sähköalan peruskoulutuksen omaavat henkilöt, jotka tarvitsevat lisä- tai täydennyskoulutusta. Myös sähköalasta kiinnostuneet henkilöt voivat hakea koulutukseen. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita.

Koulutus toteutetaan samanaikaisesti ruotsin- ja suomenkielisenä. Jos äidinkielesi on muu kuin koulutuksen kieli, sinun tarvitsee osoittaa koulutuskielen riittävää osaamista.

Taloudellinen tuki

Opinnot ovat päätoimista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen/aikuiskoulutustukeen. Lisää tietoja eri tukijärjestelmistä antavat KELA, Koulutusrahasto, liitot, TE-toimisto ja Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 s-posti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. Muista tarkistaa mahdollisuutesi hake näitä tukia hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua.

Kostnader

Opetus on ilmaista. Opetushallituksen ohjeiden mukaisesti koulutuksen järjestäjällä on oikeus periä maksu, jos opiskelija saa henkilökohtaiseen käyttöön oppikirjoja, muita opiskeluun tarvittavia opetusvälineitä, materiaalia tai välttämättömyystarvikkeita, jotka koulutuksen jälkeen jäävät opiskelijan haltuun. Viranomaisten vaatimat maksut eivät myöskään sisälly maksuttomaan opetukseen (esim. kortit).

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähköasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sähköasentaja täytä seuraavat tiedot: