Sivuston käyttötapa: Mobiili

Reseexpert - Grundexamen inom turismbranschen (flerform)

Axxell
Sammanfattning
Svenska
   
Turku
Ammatilliset perustutkinnot

Reseexpert - Grundexamen inom turismbranschen (flerform)

Vill du börja jobba inom turismbranschen eller få papper på vad du redan kan? Då är den här utbildningen för dig! Utbildningen är flexibelt uppbyggd och kompetensområdet är försäljning av resetjänster. När du avlagt examen får du titeln reseexpert.

Du blir turistbranschens informations- och försäljningsexpert. Typiska arbetsplat­ser är kommunens/stadens turistinformation, hotell, trafikföretag och resebyråer; platser som kunderna vänder sig till för att få professionell service då de planerar sin resa. En av de viktigaste egenskaper är att kunna beakta kundernas behov och att hjälpa dem att hitta den resa eller upplevelse de söker. Du blir expert på att planera, produktifiera, marknadsföra och sälja reseprodukter- och tjänster.

Under utbildningen följer du en personlig studieplan som lämpar sig just för dig och ditt kunnande tas i beaktande. De enda förkunskaper som krävs är grundskoleexamen. Den be­räknade studietiden är ca. 2 år men tidigare arbetserfarenhet och studier kan förkorta studietiden. Utbildningen förverkligas genom närstudier, skype-träffar, distansstudier och inlärning i arbetet. I utbildningen utnyttjas inlärningsplattformen Itslearning. Närstudierna förverkligas i Åbo.

Undervisningsspråket är svenska men examen kan avläggas på svenska eller finska. Utbildningen är gratis för den studerande. Avgifter kan tillkomma för studiematerial och –resor.

Utbildningen är en andra stadiets yrkesutbildning och förhandskrav finns inte. Däremot kräver studierna tid samt intresse och lämplighet för yrket. Utbildningen lämpar sig för den som redan jobbar inom branschen, men saknar helt eller delvis examen. Den lämpar sig också för den som vill uppdatera och fördjupa sitt kunnande samt för den som vill byta bransch. 

Det är möjligt att studera på läroavtal. Kontakta läroavtalsinspektör Anders Levin, anders.levin@axxell.fi, tfn 044 739 7782.

Efter avklarad examen har du även möjlighet till att studera vidare på högskola eller universitet. Vi erbjuder även möjigheten att få titeln Receptionist. Läs mera om receptionist-utbildningen.

Studierna är heltidsstudier. Närmare information om stöd och förmåner under utbildningstid ger Folkpensionsanstalten, Koulutusrahasto, fackföreningar, TE-byrån och Koulutusneuvonta tfn. 0295 020 702 e-post: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. Om du är arbetslös skall du kontakta te-byrån innan du ansöker till utbildningen

#axxellturism

Ta del av våra vardag på Instagram-där kan du följa med på våra resor och äventyr i branschen!

 

Kostnader

Utbilningen är gratis.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Reseexpert - Grundexamen inom turismbranschen (flerform)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Reseexpert - Grundexamen inom turismbranschen (flerform) täytä seuraavat tiedot: