Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ajoneuvoasentaja - Autoalan perustutkinto (monimuoto)

Axxell
Yhteenveto
suomi
   
Karjaa
Ammatilliset perustutkinnot

Ajoneuvoasentaja - Autoalan perustutkinto (monimuoto)

Axxell järjestää lokakuusta alkaen kaksikielisen autoalan perustutkintoon tähtäävän koulutuksen sinulle, joka olet kiinnostunut autoalasta tai tarvitset alan lisäkoulutusta!

Autoala toimintaympäristönä on kansainvälinen. Toiminta määräytyy kansainvälisesti yhtenevien ohjeiden sekä asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Laadun merkitys korostuu kaikissa asiakaspalvelutehtävissä. Materiaalin kierrätys ja uudelleenkäyttö edellyttävät puolestaan uusien asioiden oppimista. Ammattitaidollisia tavoitteita ovat moniosaaminen, palvelun laatu ja yhteistyökyky.

Autoalan työtehtävissä on osattava soveltaa monipuolisesti tietoja ja taitoja sekä käyttää uutta tekniikkaa. Työsuoritukset on osattava tehdä tehokkaasti, taloudellisesti ja turvallisuutta edistävästi, työsuojelua edistävin menetelmin ja ympäristöhaittoja välttäen.

Opiskelija suorittaa koko autoalan perustutkinnon tai tutkinnon osia. Koulutuksen ensisijainen tavoite on, että opiskelijat työllistyvät autoalan työtehtäviin. Koulutuksen suorittanut voi työskennellä autoalan erilaisissa työtehtävissä. Työtehtävät voivat olla autojen korjausta, huoltoa tai erilaisia asiakaspalvelutehtäviä autoliikkeissä kuten varaosamyyntiä. Raaseporissa ja Hangossa on lisäksi autoteollisuutta ja autojen maahantuontiin liittyvää autojen lisävarustelua. Autoalan perustutkinto antaa myös näihin töihin hyvät perusedellytykset.

Autoalan perustutkintoon sisältyy seuraavat tutkinnon osat:

  • Auton tai moottoripyörän huoltaminen, 45 osp
  • Auton korjaaminen, 45 osp
  • Sähkövarusteiden mittaus ja korjaus, 15 osp
  • Auton lisävarustetyöt, 15 osp
  • Valinnainen tutkinnon osa 15 osp
  • Paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuva tutkinnon osa 10 osp

Ensiapu-, työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskoulutus (SFS 6002) sisältyvät opintoihin.

Koulutus on kaksikielinen suomi/ruotsi.

Koulutuksen laajuus ja kesto määräytyy kunkin opiskelijan kohdalla, henkilökohtaistamisen yhteydessä tehtävässä henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassa (HOKS). Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena sisältäen lähiopetusta sekä ohjattua etä- ja verkko-opiskelua. Kesä-elokuu opetus tapahtuu etäopiskeluna.

Mahdollisuus oppisopimusopiskeluun - ota yhteys oppisopimustoimistoon klara.roos@axxell.fi, puh. 044 739 7359.

Kostnader

Opetus on ilmaista mutta materiaalikustannuksia ja erilaisia viranomaismaksuja voi olla.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoasentaja - Autoalan perustutkinto (monimuoto)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ajoneuvoasentaja - Autoalan perustutkinto (monimuoto) täytä seuraavat tiedot: