Sertifioitu Kirjoittaja

Academy Online Suomi
Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti - Noin 8 viikkoa kokopäiväistä opiskelua
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Kirjoittaja

Sertifioitu Kirjoittaja

Haaveiletko kirjailijan urasta?

Haluatko lisätä mahdollisuuksiasi saada käsikirjoituksesi julkaisijalta? Sertifioitu Kirjoittaja -koulutus antaa sinulle työkalut menestyäksesi.
Tämä kurssi sinulle, joka haluat kirjoittaa romaanin, novellin, dekkarin, omaelämäkerran tai kirjoja nuorille ja nuorille aikuisille.
Kurssilla opit kirjoitusprosessista ja tarinankerrontatekniikoista. Kurssi sisältää ensimmäisen luvun analyysin, jonka arvo on 145 euroa, ja 10 000 sanan vastauksen käsikirjoituksestasi kurssin johtajalta ja kirjailijalta Ellinor Wikmanilta, arvolla 242 euroa. Opit myös luomaan rutiineja kirjoittamiseen. Koulutuksen tavoitteena on, että saat työkalut kirjailijan työskentelyyn. Kurssi sisältää tehtäviä, joissa keskitytään kirjan käsikirjoituksen suunnitteluun, hahmojesi kehittämiseen, konflikteihin ja toimintaan jne. Nämä tehtävät vievät sinut kirjasi käsikirjoituksen ensimmäiseen luonnokseen.
Koulutus on täysin etäopetusta ja sisältää oppitunteja, lyhytelokuvia ja henkilökohtaista palautetta kaikista tehtävistä. Päätät itse opiskelutahdistasi ja voit aloittaa koulutuksen milloin haluat.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Kirjoittajan opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

OPETUSSUUNNITELMA

MODUULI 1
Käsikirjoituksen kehitys
Kirjoitusrutiinit
Kohtauksia
Hahmot
Kertojan näkökulma
Konfliktit
Tiivistelmä
Dramaturgia
Aikajanat
Dialogit
Design
Ympäristön kuvaus
Ensimmäinen ja viimeinen luku
Ensimmäisen luvun analyysi

MODUULI 2
Kirjoittajan ammatti
Ryhdy myydyiksi kirjailijaksi
Kirjoittajakollegat
Yhdistä kirjoittamisen ammatti osa-aikatyöhön
Kirjoitusvirta
Kirjoituskrampit
Usko tulevaisuuteen
Kirjoita yhdessä
Tutkimus
Kansainväliset kirjailijat
Itsejulkaisu
Lähetä kirja kustantajalle

MODUULI 3
Raakakäsikirjoituksesta julkaisuun
Palkkaa luennoitsija
Muokkaus
Erilaisia ​​julkaisuja
Lue lisää kustantajista
Epääminen
sopimus
Yhteistyö kustantajan kanssa
Markkinointi
Kirjan julkaisu

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun  -Kirjoittajan vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Sertifioidun Kirjoittajan koulutuksen hinta on 1430,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 474,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 140,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sertifioitu Kirjoittaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sertifioitu Kirjoittaja täytä seuraavat tiedot: